Annonce
Randers FC

Ung kantspiller forlader Randers FC

Mikkel Dongsted (til højre) er de næste to år på kontrakt i Kolding IF. Pressefoto: Kolding IF
20-årige Mikkel Dongsted fortsætter sin fodboldkarriere i Kolding IF, der i sidste sæson rykkede op i 1. division. Den nu tidligere Randers FC-spiller har underskrevet en toårig kontrakt.

Randers: Mikkel Dongsted kom til Randers FC i vinteren 2018 for at jagte drømmen om en Superligakontrakt, men sådan er det ikke blevet for den 20-årige kantspiller, der nu fortsætter karrieren i Kolding IF.

Efter en periode med prøvetræning og to træningskampe har Mikkel Dongsted overbevist den nyoprykkede 1. divisionsklub, der har indgået en toårig aftale med kantspilleren. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er utroligt glad for at have fået en kontrakt her. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det har været fedt at træne med og se, at jeg kan være med på det niveau, efter jeg har været skadesplaget, fortæller Mikkel Dongsted i pressemeddelelsen.

Kantspilleren scorede for Kolding IF i en testkamp mod Middelfart tidligere på måneden.

- Jeg har fået indtrykket af, at Kolding er et fighterhold, der kæmper til sidste minut. De giver ikke op, før kampen er slut og er et hold, der kan spille fodbold. Et rigtig godt indtryk, siger kantspilleren.

I Randers FC spillede han på klubbens U19-hold samt i reserveligaen. Kun et enkelt indhop blev det til på førsteholdet, og det var i en pokalkamp mod netop Kolding IF, som sensationelt endte med at sende Randers FC ud af turneringen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce