Annonce
Randers

Ung mand anholdt for knivstikkeri på Glarbjergvej: 33-årig fundet hårdt såret

Arkivfoto: Michael Bager

Politiet har dagen igennem været massivt til stede ved lejlighed i Randers for at undersøge knivstikkeri.

Randers. Efter et knivstikkeri i Randers har politiet anholdt en ung mand, der formodes at stå bag.

Det oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi lørdag eftermiddag.

Knivstikkeriet fandt sted lørdag formiddag. Kort efter klokken 10 modtog politiet en anmeldelse om voldsom larm fra en lejlighed på Glarbjergvej, hvor der blev skreget og grædt, og hvor forskellige ting blev smadret.

Da en patrulje nåede frem, fandt man en 33-årig mand, der var kommet alvorligt til skade og havde fået knivstik i maven. Derudover var der flere personer i lejligheden, som blev anholdt.

De viste sig ifølge politiet ikke at stå bag knivstikkeriet. Kort før klokken 15 har politiet så anholdt den formodede gerningsmand, som er en 31-årig mand. Han fremstilles søndag i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Politiet har i løbet af dagen været massivt til stede ved lejligheden, hvor der fortsat er tekniske undersøgelser. Der søges også med politihunde, oplyser politiet. Den tilskadekomne er lørdag eftermiddag blevet opereret, og hans tilstand er stabil.

Den anholdte mand er fra Aarhus.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce