Annonce
Randers

Ung mand drønede dyttende forbi politiet: Så sprang patruljen ind i vognen

En patrulje fulgte efter manden. Arkivfoto: Timo Battefeld

Randers: Når man gør så markant opmærksom på sig selv, som en 25-årig mand gjorde søndag aften på Århusvej, så er det en god idé ikke at være i besiddelse af ulovligheder.

Det råd skulle nogen nok have givet manden inden da. Ifølge Østjyllands Politi blev den 25-årige nemlig sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen.

En patrulje havde standset en bil til almindelig kontrol, da en anden bil pludselig kom kørende forbi. Føreren havde hornet i bund, og han råbte efter betjentene.

Det fik betjentene til at hoppe direkte ind i patruljevognen og køre efter bilen. Den blev indhentet og dirigeret ind til siden.

Her mødte politiet så den 25-årige, der havde en jævnaldrende med i bilen, og han erkendte altså at have forstyrret den offentlige orden og brugt sit horn ureglementeret.

Begge mænd blev visiteret, og bilen blev ransaget, og i bagagerummet fandt patruljen et hjemmelavet træbat og et stort jernrør.

Da den 25-årige erkendte, at bat og rør var hans, og han ikke havde nogen god forklaring på, hvorfor de lå i bilen, blev han også sigtet for overtrædelse af våbenloven, skriver politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce