Annonce
Randers FC

Ungdomsholdene i Randers FC: To Bjerrum-scoringer var ikke nok for U19 - tilbagevendt topscorer afgjorde for U17

U17-træner Michael Ravn kunne juble over forårets første sejr i ligaen. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Dion Veliqi sikrede Randers Freja FC forårets første sejr i U17-ligaen. I U19-ligaen blev det til gengæld til tredje nederlag på stribe.

Fodbold: Randers Freja FC oplevede en svingende weekend i opgørene mod Silkeborg i U19- og U17-ligaen.

I U19-ligaen måtte Randers Freja FC for tredje kamp i træk gå fra banen som taber. At det blev et nederlag på 2-4 mod Silkeborg var dog i høj grad selvforskyldt.

- Det var et ærgerligt og dumt nederlag. De scorede to mål i begyndelsen af begge halvlege på nogle dumme fejl fra vores side. Deres første mål kommer efter en for kort tilbagelægning til målmanden, det andet mål efter et unødvendigt hjørnespark, og ved det tredje mål laver de en hurtig igangsætning efter et frispark, hvor vi står og brokker os, siger træner Hans Paarup, som yderligere kunne se Silkeborg score det fjerde mål efter en omstilling.

Annonce

Efter at Silkeborg hurtigt kom foran 2-0, kom Randers Freja FC ellers godt tilbage og fik udlignet frem mod pausen på to scoringer af Oliver Bjerrum. Først scorede den teknisk dygtige spiller på et straffespark begået mod Andreas Pisani, og senere fremtvang Bjerrum et frispark, som han selv sparkede i kassen.

- Det er svært ikke at fremhæve en spiller, der scorer to mål. Men udover de to scoringer spiller han en rigtig fin kamp som venstre kant og central midtbanespiller, siger Hans Paarup, der dog ikke kunne være tilfreds med kampen som helhed.

- Vi kommer egentlig til pausen med en fin moral, men da de så scorer to gange i begyndelsen af anden halvleg, bliver det opad bakke. Vi har talt meget om, at selv om det er U19-fodbold, vil vi gerne spille voksent, men det formåede vi ikke. Det blev simpelthen for dyrt, at vi giver så meget væk, siger Hans Paarup.

Til gengæld var der grund til jubel for U17-holdet, der vandt for første gang i foråret, da det blev 1-0 over Silkeborg.

Holdets topscorer Dion Veliqi har været ude med en skade op til foråret, men gjorde comeback, da han kom ind med omkring et kvarter tilbage af kampen. Det skulle vise sig at være nok til at afgøre opgøret, da Dion Veliqi i 89. minut scorede kampens eneste mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce