Annonce
Randers

Unge dropper session: Bøderegn og anholdelse i vente

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at udeblive fra session. Arkivfoto: Henning Bagger

På bare seks uger har Østjyllands Politi anholdt syv unge mænd, som ikke er mødt op til session - og endnu flere anholdelser er på vej, lyder det fra politiet.

Randers: For anden gang på kort tid tog Østjyllands Politi tirsdag 19. december ud på en aktion, der handlede om at få anholdt unge mænd, som ikke var mødt op til session.

Her troppede politiet op på flere adresser i Randers, Langå og Hadsten, og det lykkedes at finde og anholde tre mænd, som alle blev kørt direkte til session i Aalborg. Præcis som det var også var tilfældet med de fire unge randrusianske mænd, der blev anholdt 7. november.

Ifølge Østjyllands Politi vil der i den nærmeste fremtid komme endnu flere af den type aktioner. Vil du undgå en anholdelse, gælder det derfor om at dukke op, når du bliver indkaldt til session. Gør du ikke det, venter der ikke kun en anholdelse, men også en bøderegn.

Første gang du udebliver, får du en bøde på 1000 kroner. Derefter får du en ny indkaldelse, og udebliver du også fra den, er det dobbelttakst med en bøde på 2000 kroner. Og til sidst kommer politiet altså på besøg.

- Det kan slet ikke betale sig at blive væk fra session. Det er for det første dyrt at overse sin indkaldelse. Det kan hurtigt løbe op i bøder på flere tusinde kroner. Og for det andet kommer vi alligevel i sidste ende og følger dig på vej. Så sørg for at få tjekket din e-boks og mød op, når du skal. Så slipper du for en træls morgenvækning af politiet, hvor vi vælger tidspunktet for din session, siger fungerende politikommissær Lau Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skød mod ansigt med fire meters afstand: 46-årig dømt for drabsforsøg

Annonce