Annonce
112

Unge teenagepiger slog alarm: Opdagede naturbrand ved Langvang

Arkivfoto: Bruno Alexander
To unge piger på løbetur handlede hurtigt, da de søndag eftermiddag opdagede, at der var udbrudt brand i det høje græs ved stisystemerne bag Langvang i Randers.

Randers: Beredskab og Sikkerhed i Randers måtte søndag klokken 13.20 rykke ud til en brand i naturområdet bag Langvang i det nordøstlige Randers.

Her var to unge piger kommet løbende på stisystemet, da de pludselig opdagede, at der var udbrudt brand i det tørre græs langs med stisystemet.

- Ilden strakte sig over et areal på omkring 20 gange én meter. Pigerne – som vi vil gætte på var 12-14 år - ringede først til en mor for at høre, hvad de skulle gøre, og derefter ringede de 112, så vi fik besked om branden, fortæller beredskabsinspektør Christian Nøddelund fra Beredskab og Sikkerhed i Randers.

Da brandfolkene nåede frem til stedet, stod de to unge piger klar til at tage imod dem ved branden. Der blev brugt omkring 150-200 liter vand og en lille time på at slukke ilden.

- Vi ved ikke, hvad der har startet den. Det kan være mange ting. Men jeg synes, det er godt reageret af de to unge piger, som ringede efter os, siger Christian Nøddelund.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce