Annoncørbetalt indhold

Up dit game: Få den hurtigste fibernet forbindelse

Dette indhold er sponsoreret

Er du også irriteret og træt af, at dit internet konstant volder dig problemer, når du spiller computer? Du sidder måske in-game i en vigtig teamfight eller clutch-situation og pludselig begynder forbindelsen at ryge, så du taber gamet og måske endda hele spillet. Det er er decideret frustrurende og derfor gør vi i denne artikel op med de dårlige internetforbindelser. Der er mange forskellige måder at komme dårligt internet til livs, men en af de bedste metoder er at bestille Fibernet til Gaming. Med en lynhurtig internetforbindelse med fibernet sørger du for at have en lav ping uden forsinkelser, selv hvis der er andre mennesker i husstanden, der bruger internet på krævende aktiviteter samtidigt. Tiden er forbi, hvor man kunne nøjes med en 30 mbit forbindelse til hele husstanden, da man nu skal kunne både streame, game og surfe på internettet og dets mange muligheder. Derfor skal du læse med i denne artikel, hvor vi giver dig svar på, hvordan en hurtig internetforbindelse kan løfte dit game flere niveauer. Uanset om du spiller Fortnite, CS:GO, LOL eller FIFA kan du lære noget ved at læse med i denne artikel om fibernet.

Ikke noget værre end dårligt internet og høj ping

Du kender helt sikkert situationen. Gamet går umiddelbart rigtig fint, og denne sejr kan måske være gamet, der bringer dig op i næste rank. Hvad enten ratingen hedder Supreme Master i CS:GO, Diamond i LOL eller Legend i Hearthstone, så er det alle gameres ultimative mål at komme op i toppen af den digitale fødekæde. Faktisk så er der ret mange mennesker, der bliver ved med at nå deres mål i deres respektive spil. Derfor er det rigtig ærgerligt, når du får chancen for at avancere i ranks, at internettet driller og måske sætter en stopper for det. Hvis man sidder i sit promotion-game i den afgørende teamfight eller runde, og internettet pludselig ryger eller man begynder at lagge, så kan man være skyld i at tabe gamet. Derfor skal man aldrig gå på kompromis med sin internetforbindelse, hvis man tager sin gaming seriøst.

Annonce

Sådan slipper du af med internetproblemerne

Med en internetforbindelse, der er lynhurtig, kan langt de fleste problemer med lag, disconnect og in-game problemer undgås for de fleste spilleres vedkommende. Her taler vi om, at man skal anskaffe sig en fibernetforbindelse på minimum 200/200 mbit/s, hvis man er en hel familie, der er glad for at bruge internettet.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.