Annonce
Østjylland

Ups: Spritbilist trillede ind i sin forfølger i morgentrafikken

Det var her i krydset ved Skanderborgvej og Ravnsbjergvej, at en spritbilist kom til at trille ind i en anden bil, som i længere tid havde observeret ham. Foto: Google Streetview
Politiet roser 37-årig mand, der tilbageholdt spritbilist efter uheld på Skanderborgvej i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Tirsdag morgen skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Viby J. Der var ingen personskade, og udramatisk virkede det også umiddelbart.

Men inden uheldet, der fandt sted klokken 08.38, havde en 37-årig mand i længere tid fulgt efter en bilist, som han mente kørte usikkert og slingrende.

Han lå derfor på afstand og holdt øje med den mulige spritbilist, som også havde ligget indover rattet på et tidspunkt.

Da den slingrende bilist så kort efter holdt for rødt i et kryds ved Ravnsbjergvej, trillede hans bil baglæns og ind i den 37-årige mand, der netop havde fulgt efter ham.

Efter uheldet gik den 37-årige mand derfor hen til den anden bil, rakte armen ind, slukkede bilen og trak håndbremsen. Herefter tog han føreren ud af bilen og tilbageholdt ham, indtil politiet kom.

Da betjentene ankom skønnede de, at bilisten - en 39-årig mand - var kraftigt påvirket, hvilket blev bekræftet ved en alkometertest. Den 39-årige mand blev både sigtet for spirituskørsel og for narkokørsel, og blev kørt til politigården for at få taget en blodprøve.

Annonce

Godt han greb ind

Hos Østjyllands Politi er man glad for, at der var en bilist, der greb ind i en potentielt farlig situation.

- I værste tilfælde kunne det være gået ud over nogen, og derfor er det godt, at han griber ind, siger Janni Lundager, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Hun giver samtidig følgende råd, hvis man oplever noget lignende i trafikken.

- Når man opdager noget mistænkeligt, må man gerne kontakte os med det samme, mens man observerer på afstand. Så vi kan sende patruljer af sted. Rådet er, at man altid skal tænke på sin egen sikkerhed først, siger Janni Lundager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce