Annonce
Randers

Usædvanligt butikseventyr i Langå

Fra venstre: Bjarne Kristensen, Lars Hansen, Jesper Juul og Jesper Mikkelsen. Pressebillede

Hvad der begyndte som en fritidsinteresse med el-golfvogne på hobbyplan i en garage, har nu udviklet sig til en forretningssucces med store eksportplaner. Kronjysk Golf i Langå åbner i nye lokaler 1. marts og drømmer stadig stort.

Langå: For godt et år siden flyttede Kronjysk Golf fra privatadressen til et butikslokale i Bredgade i Langå. Allerede nu viser det sig, at lokalerne igen er blevet for små, og forretningen udvider derfor igen. Ejerne har købt den tidligere Rema 1000-bygning på den anden side af gaden og totalrenoveret den. Bygningen har, siden Rema 1000 forlod den, for en periode huset et loppemekka, som dog ikke viste sig levedygtigt.

1. marts slår Kronjysk Golf dørene op i de nye lokaler, og kunderne kan blandt andet opleve et stort butikslokale på 300 kvadratmeter med eget fittingstudio og golfsimulator med 80 forskellige baner. Derudover kan kunderne teste putters på den nye puttinggreen i butikken.

På produktsiden kan Kronjysk Golf præsentere sit eget house brand, Crown Caddy, dansk designede el-golfvogne, samt vandtætte golfbags. Derudover har butikken fået forhandlingen af PG Powergolf, en tysk topklassevogn af kvalitet i verdensklasse.

Golftøj, -sko og -udstyr i mange af de kendte mærker vil også blive langet over disken, og så er der både nye varer samt outlet.

Vild med golfvogne

Bag den succesfulde forretning står Bjarne og Jette Kristensen. Bjarne Kristensen er specialist i golfvogne. Han har været i udlandet, hvor han har udviklet to nye modeller.

- Vi brænder for det her. Det har været en drøm for mig, og det er lykkedes. Men jeg havde ikke kunnet gøre det uden Jette, lyder det fra Bjarne Kristensen i en pressemeddelelse.

Med udvidelsen følger også nye forretningspartnere. En af dem er Jesper Mikkelsen, 40 år. Han er PGA-Pro fra Sebber Kloster Golfklub, hvor han har været ansat i 10 år som PGA-golftræner samt drevet selvstændig pro shop.

Et kig i krystalkuglen viser, at de næste skibe, der skal sættes i søen, er eksport af Kronjysk Golfs egen el-vogn, Crown Caddy.

- Og så vil vi gerne arrangere golfrejser, match-ture, til Sydeuropa. Gerne med indlagte oplevelser, for eksempel vinsmagning på de lokale vinslotte, lyder det fra Bjarne Kristensen.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Danmark

Valget er hans: Manden med den sorte hat er bekymret over klimaforandringer

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce