Annonce
Randers Cimbria

USA tur-retur: Cimbria forlænger med dansk profil

Rasmus Bach sluttede sidste sæson af med et scoringsshow fra trepointslinjen i bronzekampen mod Team FOG Næstved. Arkivfoto: Annelene Petersen
23-årige Rasmus Bach fortsætter hos Randers Cimbria. Pointguarden, der ellers var taget tilbage til USA, har indgået en ny aftale for den kommende sæson.

Randers: Den danske basketliga er på sommerferie, men i kulissen arbejdes der i Randers Cimbria på at sammensætte et slagkraftigt hold til den kommende sæson.

23-årige Rasmus Bach, der kom til Kronjylland før sidste sæson efter fem års collegebasket i USA, fortsætter i Cimbria-trøjen en sæson mere.

Pointguarden tog ellers tilbage til USA med kæresten, hvor også forældrene bor, da sidste sæson sluttede, men han kommer altså retur til endnu en sæson i Cimbria-trøjen. En forlængelse, der vækker glæde hos sportsdirektør, Morten Hansen.

- Det er dejligt at få ham et år mere. Han er en rigtig god fyr, som arbejder hårdt og i sidste sæson udviklede sig til en profil for holdet. Han gav et godt indtryk, så derfor var vi selvfølgelig interesserede i at beholde ham. Jeg håber og tror, at han kan blive en endnu større profil i den kommende sæson, fortæller sportsdirektør Morten Hansen.

Annonce

Fem på plads

Den danske pointguard, som også er inde omkring det danske landshold, skulle i sidste sæson lige finde sig til rette i den danske liga efter en årrække i amerikansk basket, men som sæsonen skred frem, blev han mere og mere iøjnefaldende på Cimbria-mandskabet.

I sæsonens sidste kamp om bronzemedaljer mod Team FOG Næstved leverede han en offensiv brandkamp med 24 point. Det var ikke nok til en sejr, men det var sæsonens bedste offensive præstation fra Rasmus Bach, der over hele sæsonen snittede 10,1 point, 3,8 rebounds, 1,6 assists og 1,3 steals per kamp.

Aftalen med Rasmus Bach betyder, at Randers Cimbria nu har fem mand på plads til den kommende sæson.

Veteranen Chris Nielsen er på plads, mens det også ligger fast, at Esben Reinholt, Marinus Mouboe og Anton Hansen fortsætter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Thomasberg skifter fire: Nye offensive esser skal sende Randers FC i top 6

Annonce