Annonce
Østjylland

Uventet gaveregn over 20 foreninger: Se hvem der får penge

Nagin Ravand er træner for fodboldpiger i Vatansport, der får 10.000 kroner til spilletøj. Foto: Axel Schütt
Sparnordfonden laver ekstraordinær uddeling af penge på grund af coronaen.

AARHUS: 20 foreninger i Aarhus får en kærkommen hilsen en af de næste dage. De får besked om, at de modtager 10.000 kroner.

For at holde humøret oppe og hånden under økonomien uddeler Sparnordfonden pengene til foreninger og aktiviteter, som er ramt på økonomien af coronapausen.

Det eneste, foreningerne skulle gøre, var at søge pengene til et projekt. 47 søgte i et felt, der både rummer kultur, fritidsliv og idræt.


Vi har lagt vægt på at give til klubber eller aktiviteter, der ikke selv har pengene eller kan skaffe dem ad anden vej.

Terje Wammen


- Vi har lavet en ekstraordinær uddeling på grund af coronapausen og lagt vægt på at give til klubber eller aktiviteter, der ikke selv har pengene eller kan skaffe dem ad anden vej. Pengene er også fordelt på forskellige aldersklasser og til både fritidsliv, kultur og sport. Desuden kommer de flere til gode hvert enkelt sted, siger Terje Wammen, der er formand for Sparnords bankråd i Aarhus-området.

Annonce

De får penge

Disse foreninger får hver 10.000 kroner:

Foreningen Sydhavnen, Virup IF's floorball-afdeling, Kulturforeningen Aarhus Volume, AarhuSomali, KulturHub Odder, Borum Fri Festival, Stjær Boldklub, Stavtrup Scenen, Foreningen Aarhuskolonien, Red Barnet Ungdoms lektiecafe i Fritidshuset Ellekær, Testrup-Mårslet Gymnastikforening, Tranbjerg Børnenes Venner, Værestedets Venner, Husrum Aarhus – en del af Jysk Børneforsorg, Sunday Aarhus, FitforKids, Vatanspor, SenseScapes, Viby Ældreidræt og Brabrand Petanque Klub.

Sagen

  • Sparnordfonden har lavet en ekstraordinær uddeling af penge for at hjælpe foreninger og aktiviteter. 200.000 kroner er fordelt på 20 klubber efter ansøgning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce