Annonce
Erhverv

Væksten hos Confac viser den gode stime for Randers

To spadesvingere flankeret af fire stiftere. Fra venstre er det Verner Lind, Peter Adamsen, borgmester Claus Omann Jensen, 3F gruppeformand Flemming Otkjær, Frank Laursen og Erling Holm. Foto: Confac

Borgmester Claus Omann Jensen og 3F-sektorformand Flemming Otkjær tog i fællesskab de første spadestik til Confacs nye 5000 kvadratmeter store produktionshal.

Annonce

Randers: Snart vil en ny 5000 kvadratmeter stor bygning være klar til at tage imod et halvt hundrede nye medarbejdere på Frederiksdalvej i det sydlige Randers. Lørdag blev første spadestik nemlig taget til nybyggeriet, som - når det er færdigt - vil fordoble produktionskapaciteten og næsten gøre det samme ved medarbejderstaben hos betonelement-fabrikken Confac.

Spaderne blev stukket i jorden af dels borgmester Claus Omann Jensen, dels formanden for byggeri-gruppen i 3F-Randers, Flemming Otkjær.

Annonce

Perfekt dag

Førstnævnte havde til ceremonien også medbragt en dugfrisk byggetilladelse, som blev overdraget med blandt andet ordene:

- Det var en god dag for Randers, da man for få uger siden fik tildelt 150 statslige arbejdspladser, men da man så samme dag fik oplyst, at Confac kunne byde ind med 50 nye stillinger i den private sektor, blev det til en perfekt dag, som bekræftede den gode stime som Randers er inde i, hvor der både er stor vækst i antal tilflyttere, nye virksomheder og nye arbejdspladser.

Annonce

Også stiftelsesdag

Flemming Otkjær, der har fulgt Confac tæt lige siden stiftelsen og i et tæt samarbejde kunnet glæde sig over, at virksomheden fra første færd har vist nye veje til, hvordan man kan tilbyde gode forhold for medarbejdere med høj grad af inddragelse i dagligdagen og gode fysiske arbejdsforhold.

Otkjær glædede sig over, at der i øjeblikket ikke er mange ledige indenfor bygge- og anlægsbranchen i Randers, men anbefalede varmt Confac som en god og moderne virksomhed og lovede at hjælpe med at finde de rette folk til mange af de 50 kommende arbejdspladser.

Efter de indledende spadestik fejrede virksomheden, at det nu er ti år siden, at selskabet bag blev stiftet. Til stiftelsesfesten var inviteret omkring halvandet hundrede gæster, som blandt andet blev tilbudt ture i dels tre sportsvogne, dels to helikoptere, som var hyret til lejligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce