Annoncørbetalt indhold

Vælg det rigtige materiel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det rigtige valg af materiel


Annonce

Hvis du har naturen som arbejdsplads, kan det rette valg af materiel til at udføre dit arbejde være af afgørende karakter for arbejdets endelige resultat, ligesom det også spiller en vigtig rolle for det generelle arbejdsmiljø, at arbejdsredskaberne kan stå mål med det arbejde, der skal udføres.


Arbejder du eksempelvis med skovbrug eller landbrug eller bruger du måske store dele af din fritid på at passe og pleje din grund, så kan valget af flishugger og løvsuger være af afgørende karakter for, hvordan du kan udføre dit arbejde. Der findes flere forskellige typer af både flishuggere og løvsugere, der hver især er designet til at understøtte forskellige arbejdstyper og -behov.


Forskellige typer af flishuggere


Når du arbejder med at beskære eller skære i træ, vil du efter beskæringsarbejdet eller fældningen stå tilbage med en masse træaffald såsom blade, grene og stamme. Du kan herefter selv vælge at bearbejde dit træaffald til spåner. Dette arbejde udføres ved hjælp af en flishugger, der fungerer ved at trække træ- og beskæringsaffaldet ind. Herefter behandles træet til flis ved enten at knuse det eller skære det i småstykker. Efterfølgende opsamles fliset i en beholder, og du kan vælge at bruge dit flis til andre formål - eksempelvis til etablering eller vedligehold af en sti.


Der findes flere forskellige typer og mærker af flishuggere på markedet, og det gælder naturligvis om, at du finder den type, der passer til dit behov. Overordnet set findes der to typer af flishuggere: Den elektriske og den benzindrevne.


Den elektriske flishugger er særligt egnet, hvis du har behov for at komme af med dit haveaffald. Denne elektriske flishugger er egnet til tynde grene og beskæringsaffald fra hækkeklipning eller andre lignende opgaver. Det giver sig selv, at denne type flishugger kræver, at der er adgang til en strømkilde.


Den benzindrevne flishugger er et mere kraftfuldt alternativ, og er et uundværligt redskab, hvis du jævnligt arbejder med træ, og derfor har meget træaffald. Denne type flishugger er således bedst egnet, hvis du har behov for at komme af med tykke eller hårde grene. Ligesom den også er det eneste alternativ, hvis du arbejder i områder, hvor der ikke er adgang til strøm.


Den rigtige løvsuger


I arbejdet med oprydning efter eksempelvis træfældning, men også andre typer af oprydningsarbejde, kan en løvsuger være et helt uundværligt redskab. Der findes flere forskellige typer af løvsugere - både elektriske, batteri- og benzindrevne. Ligesom de også kan vælge mellem, om du ønsker en variant, du kan bære på kroppen eller én, der er selvkørende. Som med alt andet arbejde, handler det om, at du vælger det rette udstyr, så dit specifikke behov bliver imødekommet, og arbejdsgangen derved bliver så let og smidig, som det er muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.