Annonce
Navne

Vælgermøde i Mariager gav stødet

Frank Nørgaard er også ved dette valg spidskandidat for DF. Arkivfoto: Morten Pedersen

Byrådsmedlem Frank Nørgaard er stolt over frikadellesagen.

At nuværende byrådsmedlem og formand for teknik- og miljøudvalget Frank Nørgaard, Dansk Folkeparti, blev politisk aktiv, skyldes et vælgermøde i Mariager for snart længe siden.

Unge Nørgaard havde taget sin knallert og kørt til duellen mellem Mogens Glistrup og Preben Møller Hansen, og en politisk interesse var vakt.

Frank Nørgaard, 46 år, bor på adressen Kåtrupvej 29, Kåtrup ved Asferg. Han er gift med Rikke Nørgaard, der er hjemmearbejdende, og har sammen med hende tre drenge.

Oprindelig er Frank Nørgaard uddannet som elektronikmekaniker og har en tid været ansat på Vestas, siden i et firma i Stilling. I dag arbejder Frank Nørgaard med forskellige opgaver, alt efter den tid, formandsposten levner.

Frank Nørgaard blev valgt ind i Purhus Byråd i 2001 og er blevet valgt til Randers Byråd siden. Også ved dette valg er han spidskandidat for DF.

Annonce

Frikadellesagen

Mens nogle er fortørnede over den såkaldte frikadellesag, er Frank Nørgaard både glad og stolt over den.

- Min indbakke var overfyldt med positive reaktioner i flere dage efter, konstaterer Frank Nørgaard, der med tilfredshed ser, at sagen fik sat Randers på den nationale dagsorden.

Også nye regler for vintervedligeholdelse af veje er et godt resultat for Frank Nørgaard, der samtidig godt kan ærgre sig over, at Randers Kommune ikke har uanede midler til rådighed, så forholdene for ældre og børn kunne blive bedre.

I fritiden holder Frank Nørgaard meget af motorsport, og hans to ældste drenge kører da også go-cart. Finkulturen er ikke lige nogen hjertesag for ham, men det bliver dog til besøg på Værket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce