Annonce
Randers FC

Vær forberedt på kulden: Tæppefald på Cepheus Park

Til denne sæson har Randers FC indført en ny ordning, som betyder, at det kun er muligt at få et gratis tæppe under kampen, hvis man er gæst med VIP-adgang eler sæsonkortholder. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Det er faldet en Randers FC-tilhænger for brystet, at tæpperne på Cepheus Park siden sommer kun er forbeholdt sæsonkortholdere og gæster i VIP-loungen. Det skyldes ifølge klubbens IT- og billetkoordinator, at tæpperne tidligere blev behandlet dårligt, og man i stedet har valgt at give sæsonkortholderne en ekstra service.
Annonce

Randers: Det kan hurtigt blive en kold fornøjelse at se 90 minutters fodbold på de danske stadioner her i vintermånederne.

Det måtte Randers FC-tilhængeren Mikkel Andersen også sande, da han i forrige runde var på Cepheus Park med sin datter for at se kampen mod SønderjyskE.

For at holde varmen ville han derfor hente et par tæpper, men til sin store overraskelse var de forbeholdt personer med VIP-adgang eller sæsonkort.

Den ordning fik Mikkel Andersen til tasterne og i et læserbrev i Randers Amtsavis berette om "klasseforskel på Cepheus Park".

- Det er et meget stærkt ord at bruge. Ja, vi har tæpper i vores VIP-lounge, men der betaler folk også et noget andet beløb. Et sæsonkort koster kun 79 kroner om måneden, så det er ikke noget, vi vil kalde klasseforskel. Det er en ekstra ydelse, som man får, når man køber et sæsonkort, siger Michael Møller Højfeldt, som er IT- og billetkoordinator i Randers FC og har været i kontakt med Mikkel Andersen.

Annonce

Beskidte tæpper

De omtalte tæpper - omkring 500 - er dem, der blev tilovers, da man valgte at skifte tæpperne i Thor Loungen ud for en del år siden, fortæller Michael Møller Højfeldt.

I stedet for at smide de gamle tæpper ud opstillede man containere rundt på stadionet, hvor det var muligt for alle at låne et tæppe efter først til mølle-princippet.

En ordning, som blev lavet om i sommer, så servicen nu kun gælder sæsonkortholdere og gæster VIP-loungen.

- Vi kunne over en periode konstatere, at der blev færre og færre tæpper, og de, der var tilbage, blev ikke behandlet særligt pænt. Folk lod dem ligge og søle i det, der var blevet spist og drukket, og hvis de kom tilbage i containeren, kom affaldet også lige med ned i. Derfor fik vi klager over, at tæpperne var beskidte, forklarer Michael Møller Højfeldt.

- Det er altid svært, når man har givet nogen noget gratis og så vælger at tage det væk igen. Vi vil bare gerne prioritere at gøre en for vores sæsonkortholdere med de tæpper, der var tilbage, for at honorere det at være fast kunde ved Randers FC, tilføjer Randers FC's billetkoordinator.

Annonce

Bøvlet pantordning

I sit læserbrev foreslår Mikkel Andersen, at man indfører en pantordning, hvor man for 20-50 kroner i pant kan få udleveret et tæppe.

En mulig løsning, som Randers FC faktisk havde oppe at vende i foråret, da man diskuterede en løsning på tæppeproblematikken.

- Tanken har været oppe at vende, men vi valgte at sige, at det ville give mere bøvl for os af to årsager. På det tidspunkt havde vi ikke frivillige nok til at varetage en pantordning, og derudover har vi indført kontantløst stadion, siger Michael Møller Højfeldt.

IT- og billetkoordinatoren håber dog ikke, at manglen på gratis tæpper afskrækker folk fra at komme på Cepheus Park på søndag, hvor Randers FC spiller efterårets sidste kamp mod Esbjerg.

- Hvis man kan se, at der bliver fire grader på stadion, er der jo ikke noget i vejen for at klæde sig på efter forholdene. Om man vælger at tage en sovepose, termokedeldragt eller en dyne med, betyder ikke noget for os. Vi ønsker, at alle får en god oplevelse. Vi er bare nødt til at prioritere de ressourcer, vi har, siger Michael Møller Højfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce