Annonce
Randers

V, S, og DF kæmper videre for Fladbro-tilkørsel

Anders Henrik Jensen, Stevnstrup, som sidder i Randers byråd for venstre, er glad for, at et forslag om en tilkørsel fra Fladbrovej til E45 i sydgående retning mandag blev sendt videre fra Miljø- og Teknikudvalget. Foto: Lars Rasborg
Idéen om en tilkørsel til E45 i sydgående retning fra Fladbrovej lever stadig. Miljø- og teknikudvalget besluttede mandag at sende forslaget videre til Vejdirektoratet.
Annonce

Randers: Der er mange i Randers, som synes, det er en god idé at arbejde videre med en tilkørsel til motorvejen i sydgående retning fra Fladbrovej.

Det blev også tydeligt på mandagens miljø - og teknikudvalgsmøde. Her besluttede et flertal i udvalget at arbejde videre med forslaget om et tilkørselsanlæg.

Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet støttede derved Venstres forslag om at rette henvendelse til Vejdirektoratet med ønsket og forslaget, nu hvor Vejdirektoratet netop er i proces omkring udvidelse af motorvej E45 mellem Randers Nord og Aarhus Nord.

Vejdirektoratet er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på en såkaldt VVM undersøgelse, der delvis består af tekniske og miljømæssige undersøgelser.

Resultaterne i form af skitseprojektering og miljøundersøgelser kommer i høring i foråret 2020, og i den sammenhæng vil udvalget i form af et forsøge at fremme sit ønske.

Venstre mener, at tilkørselsrampen vil komme både bilister, cyklister, gående, erhvervsdrivende og beboere i Hornbæk til gode. Strækningen i Hornbæk på Fladbrovej vil blive mere og mere belastet af trafik i årene frem, hvilket vil forringe miljøet for beboerne på Fladbrovej i Hornbæk by. Derfor er det med at skåne vejstrækningen fra unødigt E45 biltrafik, hvilket også vil være til glæde for de bløde trafikanter.

Annonce

Vigtigt med opbakning fra folketingsmedlemmer

- Fremkommelighed er vigtigt, når vi taler om bosætning og er en afgørende faktor for at få dagligdagen til at hænge sammen. En E45 tilslutning i sydgående retning på Fladbrovej vil spare mange bilister for 4 lyskryds i Hornbæk, kø kørsel og unødigt pres på indfaldsvejen til Randers, og både stats - og kommunekassen vil kunne skånes for bevillinger til vejudvidelser i Hornbæk by, siger Anders Henrik Jensen, medlem af miljø – og teknikudvalget for Venstre.

- Jeg håber at vi med udvalgets kommende høringssvar får sat det nødvendige fokus på vores trafikbelastning og løsningen på den. Det glæder mig i hvert fald, at vores to lokale folketingsmedlemmer Malte Larsen (S) og Michael Aastrup Jensen (V) begge vil arbejde for en tilkørsel, og med dem som opbakning kan vi så håbe på at trafikmidlerne falder i vores retning, siger Anders Henrik Jensen.

Kun Enhedslisten gik imod forslaget i udvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce