Annonce
Randers

Vaks nabo sendte indbrudstyv i armene på politiet

Foto: Jørgen Kirk

Randers: Mandag klokken 13.32 bemærkede en 42-årig mand, at døren ind til naboens lejlighed på Kirkegade i Randers stod åben.

Den 42-årige mand vidste, at naboen ikke var hjemme og gik derfor hen og råbte ind i hans lejlighed, hvorefter en ukendt mand kom hen til hoveddøren og oplyste, at han hed Per og at han ledte efter nogen, hvorefter han gik ind i lejligheden og lukkede døren bag sig.

Den 42-årige mand besluttede sig for at ringe til lejlighedens 70-årige beboer, der kunne oplyse, at han ikke ventede besøg, og at han i øvrigt ikke kendte nogen, der hed Per. De aftalte, at den 42-årige skulle blive og holde øje med vedkommende, der nu befandt sig inde i lejligheden.

Annonce

Kort efter gik den ukendte mand ud af lejligheden og ned på gaden i samme øjeblik som lejlighedens beboer kom til stedet. Sammen med sin 42-årige nabo gik de efter den ukendte mand, mens de ringede til politiet, der kort efter kunne anholde manden på Tørvebryggen.

Tyven Per viste sig at være en 52-årige mand, som blev sigtet for indbrud i lejlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce