Annonce
Randers

Vandalisering af valgplakater meldt til politiet

Hans Schultz har to forskellige typer valgplakater: "Opdel Bankerne" og "Fusionsenergi fra Månen". Hærværket skulle omfatte begge typer. Privatfoto
Hærværket er i syv-otte tilfælde gået ud over folketingskandidat Hans Schultz, der stiller op uden for partierne.

Randers: Kampen om placeringerne af valgplakater i de randrusianske lygtepæle er hård og ubarmhjertig.

Senest er det gået ud over plakater fra Hans Schultz, der bor i Aarhus og stiller op i Østjyllands Storkreds uden for partierne.

På vegne af løsgængeren Hans Schultz har Poul Gundersen, der bor i Randers SØ og har sat valgplakaterne op i byen, indgivet politianmeldelse, da han i en række tilfælde har observeret, at flere af Hans Schultz' plakater er blevet vandaliseret ved, at selve det trykte billede er blevet helt eller delvis revet af det ophængte plastikunderlag.

I sin henvendelse til politiet skriver Poul Gundersen, at han i Randers ikke har observeret, at andre end Hans Schultz valgplakater er blevet vandaliseret på samme måde.

Poul Gundersen gør opmærksom på, at han gjort sig en syv-otte observationer, men at vandalismen også kan have fundet sted andre steder i byen, primært i Randers Nord, men også i et enkelt tilfælde på Århusvej i Randers Syd.

I sin anmeldelse anfører han, at der i nogle af tilfældene nødvendigvis må være blevet brugt en stige.

Hans Schultz har to forskellige typer valgplakater: "Opdel Bankerne" og "Fusionsenergi fra Månen". Hærværket skulle omfatte begge typer.

Hans Schultz var i år 2017 spidskandidat for Schiller Instituttets Venner ved kommunalvalget i Aarhus og kandidat til regionsrådet i Region Midtjylland.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce