Annonce
Fodbold

Vanvittig scoring sender Vivild i førertrøjen

Vivild IF fører Serie 1 efter to runder og kan i weekenden gå i udbrud i toppen, når de møder Lemming IF. Arkivfoto: Annelene Petersen
I en grim kamp mellem Vivild IF og Kolind/Perstrup var ét fabelagtigt mål nok til at sikre Vivild førstepladsen i Serie 1.

Randers: Vivild IF kom godt fra land i efterårets Serie 1 med en 3-0-sejr over oprykkerne fra Foulum, og onsdag aften fulgte de op på premieren ved at vinde 1-0 i lokalopgøret mod Kolind/Perstrup på udebane.

- Det var en grim og dårlig Serie 1-kamp, hvor ingen af holdene spillede godt. Den skulle bare være endt 0-0, men det føles da godt her bagefter med en sejr, siger Michael Blom, træner i Vivild IF.

- Vi stressede for meget, og Kolind/Perstrup formåede at lægge et pres på vores midtbane, så vi blev nødt til at sparke for meget ud fra forsvaret uden adresse. Derfor var de meget på bolden, men uden at blive farlige, tilføjer træneren.

Kampen fik først for alvor liv, da Vivild fik et gult kort efter 70 minutter. Det trykkede dem længere tilbage, men bedst som Magnus Glinvad kom på banen igen, fik Kolind/Perstrup en afgørende advarsel.

- Da deres angriber fik gult, skubbede vi vores backs og kanter ti meter højere op for at jagte sejren, mens de automatisk trak sig længere tilbage, men paradoksalt nok stod de faktisk fornuftigt, da vi scorede, siger Michael Blom.

Målet af Nicklas Mathiesen fem minutter før tid var da heller ikke af en kaliber, som man ser hver dag i Serie 1.

- Det var et vanvittigt mål. Lauge Feldskov slog en diagonal fra højre side over til vores venstrekant, som lavede et indlæg på sin førsteberøring med indersiden. Det ramte Nicklas på kanten af feltet, hvor han vippede bolden op til sig selv og bare flugtede den ind. Den havde vi ikke lige set komme fra ham, og han kommer heller aldrig til at lave sådan et mål igen, griner Vivild-træneren.

Næste kamp er på lørdag, hvor Vivild på hjemmebane møder Lemming IF, som er det eneste andet hold med maksimumpoint.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce