Annonce
Randers

Var lukket seks timer onsdag: Slaghul lukkede igen højre spor på E45

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Onsdag var højre spor på E45 i nordgående retning fra Randers mod Hobro lukket i seks timer på grund af et slaghul. Torsdag aften var højre spor igen spærret på grund af et slaghul.
Annonce

Torsdag aften var et slaghul på motorvej E45 Nordjyske Motorvej fra Randers mod Hobro ved Onsild igen årsag til, at højre spor var spærret.

Det oplyser Vejdirektoratet torsdag aften.

Et slaghul lukkede også onsdag omkring klokken 11 højre spor på motorvejen fra Randers mod Hobro i nordgående retning mellem afkørslerne til Handest og Onsild, og først klokken 17.30 blev der igen åbnet for trafik i højre spor.

Vagthavende ved Vejdirektoratet oplyser dog, at det ikke er det samme slaghul.

- Det er i samme område, men det er ikke præcis det samme sted, siger Camilla Eghøj, vagthavende i Vejdirektoratets trafikcenter.

Torsdag var der altså igen et spor spærret ved Onsild på grund af et slaghul - en dog i noget kortere tid. Efter en times tid var hullet repareret og sporret igen åbent.

- Det er også årstid for slaghuller lige for tiden, og man laver dem typisk om aftenen, så det ikke forstyrrer trafikken, siger Camilla Eghøj.

Det gav ingen større trafikale udfordringer torsdag aften og omkring klokken 20 er hullet repareret og alle spor igen farbare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Randers FC For abonnenter

Tyrkisk jackpot og vildt skadesmareridt: Colin Todd var som en far for Randers FC-rekordholder

Annonce