x
Annonce
Randers

Varebiler i Langå lænset af tyve

Arkivfoto: Frank Straube/Panthermedia/Ritzau Scanpix/Iris
Østjyllands Politi opfordrer til, at man henvender sig, hvis man ser personer luske omkring og være interesseret i varebiler.

Langå: Der har været varebilstyve på spil i Langå, oplyser Østjyllands Politi. Det seneste døgn har politiet modtaget fire anmeldelser om tyverier fra varebiler i Langå. Tyverierne er alle sket i tidsrummet mellem mandag 14. oktober klokken 16 og tirsdag 15. oktober klokken 7.

Gerningsstederne har været Godset, Bredgade, Skovbakkevej og Randersvej i Langå og tre af stederne har gerningsmændene boret hul ved låsen, og det fjerde sted var bagdøren blev brækket op med henblik på at stjæle værktøj.

Det får nu Østjyllands Politi til at opfordrer firmaer og håndværkere til at være ekstra opmærksomme og kigge varebilerne igennem med tyvens øjne.

Her er de gode råd:

Tøm så vidt muligt bilen for det mest værdifulde værktøj. Parker, så adgang til bilen er gjort besværlig. Skærm varerummet mod nysgerrige blikke. Gør det svært at komme fra førerkabinen og ind i varerummet. Parker gerne bilen, hvor der er lys, trafik og mennesker. Mærk værdifuldt værktøj og udstyr,

Ser man nogen luske rundt og vise særlig interesse for varebiler, så ring til politiet på telefon 114, opfordrer Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

En lykkestund midt i tristessen: Solskin og sang gav smil på læberne

Randers HK For abonnenter

5 hurtige til ny Randers HK-spiller: - Traditionerne gør det kun mere spændende

Annonce