Annonce
Mariagerfjord

Varmere tider i Sem Forsamlingshus og Sognegård

Afdelingsdirektør i Jutlander Banks Mariager-afdeling, Jeanette Leth Neldorf, overrakte i foråret støtten til den nye varmepumpe til formanden for forsamlingshusets bestyrelse, Rasmus Remmer Petersen. Privatfoto

Sem: Gennem det sidste års tid har det knebet med den miljørigtige varme i Sem Forsamlingshus og Sognegårds Lille Sal. Det har Sparekassen Hobro Fonden nu rådet bod på med et beløb til anskaffelse af en miljørigtig varmepumpe.

Den er allerede indkøbt og installeret, og de første, der rigtig vil få glæde af donationen, bliver medlemmerne af Sem Aftenhøjskole, der begynder sin sæson 4. september og fortsætter den første onsdag i måneden det næste halve år.

Foredragsaftenerne samler som regel over 60 tilhørere, der også kan glæde sig over det nye AV-udstyr med projektor, højttalere og teleslynge, som Nordea-fonden har givet penge til.

Og 20. september venter forsamlingshuset rigtig mennesker, når man - næsten på årsdagen for Kim Larsens død - inviterer til koncert med Karsten Holm, som har optrådt med Kim Larsen-sange i mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Trusler mod politiet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Annonce