Annonce
Debat

Ved politikere ikke, hvad de har sagt ja til med Byen til Vandet?

Læserbrev: Jeg bliver alvorlig bekymret, når jeg ser et opslag i Amtsavisen om, at Pakhuset ikke får forlænget sin lejeaftale, som udløber i 2028.

Ikke fordi det er nogen nyhed, hvis man ellers har læst udviklingsplanerne for Byen til Vandet, eller er det Flodbyen Randers, for her er ganske rigtigt i projektmaterialet placeret boliger.


Annonce

I har solgt jer for ussel mammon, og I ved ikke engang, hvad I har vedtaget.


Nej min bekymring sker, fordi der i en tråd på Facebook Randers er to tidligere politikere, Jens Kristian Laursen, dengang Beboerlisten nu byrådskandidat for SF, og Kim Kristensen, dengang DF, der kommer med følgende udtalelser:

Kim: ”Så meget for løfterne om at bevare et havnemiljø”.

Jens: ”Ja, det var vist ikke lige det, vi sagde ja til, Kim, i sin tid”.

Jens: ”I øvrigt kan jeg da heller ikke se af planerne, at bolig lige der var en forudsætning. Måske har jeg ikke kigget grundig nok”.

Kim: ”Der står en model på Dronningekajen. Tror da lige, jeg skal hen at kigge på den”.

Det er bekymrende, at to tidligere byrådspolitikere, der har været med til at sætte dette i gang, ikke kan genkende de løfter, der åbenlyst er afgivet, eller har de bare ikke har været grundige nok i deres behandling af sagen.

Men … det stopper langt fra her, for så huskede jeg på byrådets drøftelser 7. september 2020, hvor udviklingsplanen skulle vedtages, her kom endnu flere udmeldinger, der giver panderynker på, om de overhovedet ikke ved, hvad de har igangsat?

Mogens Nyholm, Radikale: ”Det er en rammeplan, der løbende kan justeres”.

Daniel Madié, Konservative: ”Jeg vil kæmpe med næb og kløer for, at vi ikke skal ødelægge det sidste originale kajmiljø, vi har dernede, fordi folk går ned for at se et havnemiljø og for at hygge, ikke se på boliger. Lad nu være at rykke et pakhus ned med alt den herlighed, de laver, lad nu være”.

Katrine Fruelund, Venstre: ”Det kan da godt være, noget skal justeres”.

Kæreste venner, I kan ikke ændre noget som helst, for så falder økonomien totalt sammen, hvilket man kan se i notatet fra forvaltning på økonomiudvalgsmødet i afslaget til Pakhusets lejekontraktforlængelse.

Jeres udviklingsplan, som I troede, I kunne ændre på, er låst. For hvis ikke der bygges nok, så er planen ikke realiserbar, og så er underskuddet bare større end kalkuleret.

I har solgt jer for ussel mammon, og I ved ikke engang, hvad I har vedtaget.

Vågn nu op. Sæt foden ned. Kom til fornuft, og lad os så se de næb og kløer, der sikrer Pakhuset og nej til en tåbelig plan?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Randers

Randers-kampagne rammer tidsånden: Flyt på landet og få plads og rum til dine drømme

Randers FC For abonnenter

Fra midtbanekriger til målmager: Derfor er skrinlagt Vito-eksperiment forvandlet til en succes

Randers FC

Randers FC uden profil mod AGF - avisens bud på startopstillingen

Annonce