Annonce
Randers

Vejarbejde spærrer Viborgvej igen igen: To broer skal have nyt slidlag

I løbet af mere end et år har de 15.000 bilister, der hver dag kører ad Viborgvej, flere gange måttet væbne sig med tålmodighed på grund af vejarbejde. I den kommende weekend venter der igen nye trafikale udfordringer for en af Randers' mest trafikerede veje. Arkivfoto: Banedanmark
Trafikken på Viborgvej og Parkboulevarden vil endnu en gang blive påvirket af vejarbejde frem mod den kommende weekend. Banedanmark skal nemlig bruge fire dage til at lægge nyt slidlag på broerne, der fører de to veje over jernbanen.
Annonce

Randers: Man skulle næsten tro, at vejarbejdet på Viborgvej snart måtte gå hen og få en ende. Men i den kommende weekend vil bilister på Viborgvej og Parkboulevarden igen være nødsaget til at finde alternative kørselsruter.

Årsagen er, at Banedanmark skal til at lægge nyt slidlag på kørebanen og cykelstierne, der fører Viborgvej og Parkboulevarden over jernbanen.

Arbejdet starter på torsdag 25. april. Her vil arbejdere i tidsrummet fra klokken 7.00 til klokken 22.00 fræse den nuværende asfalt af både på Parkboulevarden og Viborgvej (på tilslutningen til Vasen og Vej til Stadion), alt imens det stadig vil være muligt for bilister og cyklister at passere de to broer.

Dagen efter, fredag 26. april, vil der så blive spærret for biltrafik på Parkboulevarden mellem 6.00 og 18.00. Dermed må bilisterne finde alternative ruter, mens det er muligt for cyklister og fodgængere at passere i hele tidsrummet, oplyser Banedanmark.

Annonce

Først den ene, så den anden

Først når arbejdet på Parkboulevarden er vel overstået, og trafikken igen kører på strækningen, vil Viborgvej blive spærret af.

Afspærringen, der strækker sig fra Vasen til 'Vej til Stadion', forventes at blive iværksat fredag 26. april klokken 19. Banedanmark regner desuden med, at afspærringen af denne strækning vil kunne blive ophævet seneste mandag 29. april klokken 6.00.

Banedanmark oplyser, at asfaltfræsningen vil medføre periodevis støj.

Det betyder, at de to broer på skift er spærret for trafik i tidsrummet fra fredag den 26. april kl. 6.00 til mandag den 29. april kl. 6.00 – og at der periodisk vil være støjende aktiviteter i form af fræsning.

Broerne blev sidste år ombygget for at skabe plads til det kørestrømsanlæg, der kommer, når jernbanen mellem Aarhus og Lindholm skal elektrificeres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Drømmestart endte i målorgie: - Det er ikke voksenfodbold

Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce