Annonce
Østjylland

Vejarbejde: Trafikalt knudepunkt i Aarhus C spærres af

Masser af vejarbejder står på i Aarhus Centrum her i sommerferien, når der ikke er så meget trafik. Her er det Frederiks Allé i denne uge, hvor et vejarbejde stopper trafikken, fordi der arbejdes ved Rådhuspladsen. Nu er arbejdet nået ned til Thorvaldsensgade Foto: Ravn

AARHUS: Sommeren er højsæson for vejarbejder. Kommunen planlægger meget smart, at arbejdet sker, når der er færrest trafikanter i midtbyen. Nu er turen kommet til den meget befærdede Thorvaldsensgade.

I forbindelse med fornyelse af vandledninger i Vestergade, Vester Allé og andre steder, er det nødvendigt at lave en opgravning i Thorvaldsensgade. Arbejdet udføres fra mandag 8. juli til og med lørdag 13. juli, lyder beskeden fra Kristina Holm, der er trafikkoordinator.

Mellem Carl Blochs Gade og Vester Allé er Thorvaldsensgade lukket i perioden. Fra Ceres krydset til Carl Blochs Gade vil der være begrænset fremkommelighed.

I forbindelse med lukningen af Thorvaldsensgade bruger Aarhus Kommune muligheden for at udlægge asfaltslidlag. Der vil være omkørselsskiltning i området, som guider trafikanter til alternative ruter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Tyskland har nu 1000 corona-dødsfald

Østjylland

Lars fra Åbyhøj lod sig ikke begrænse af omgivelsernes forventninger

Annonce