Annonce
Randers

Vejvrede over bilists kørsel: Påkørte bil med vilje og stak af

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En bilists utilfredshed med en anden bilists kørsel, førte til skænderi og bevidst påkørsel, hvorefter den vrede bilist stak af fra stedet. Politiet har dog registreringsnummeret.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi leder efter en bilist, der har svært ved at tøjle sit temperament i trafikken. Det beviste han, da han lørdag klokken 15.05 udtrykte utilfredshed med en medtrafikants kørsel, en 29-årig mand i en sølvgrå VW Passat. De to parter mødtes på Tulipvej i Randers og stoppede begge op på rampen ved afkørsel 43 og småskændtes, oplyser politiet.

Den 29-årige mand kørte herefter videre ind i rundkørslen i første vognbane. Det fik den vrede mand til at kørte indenom i anden vognbane og derefter påkørte han den venstre side af den 29-årige mands køretøj.

Og så flygtede han fra gerningsstedet ad Merkurvej.

Den utilfredsebilist kørte i en mørkegrøn skoda, og han beskrives som en dansk mand, mellem 19 og 25 år, almindelig af kropsbygning med brunt mellemlangt hår. Med i bilen var en kvinde, kraftig af kropsbygning og med langt, lyst hår.

- Vi vil gerne i kontakt med eventuelle vidner til påkørslen, siger vagtchef, politikommissær Jens Rønberg, Østjyllands Politi, der tilføjer, at det ikke fremgår af sagen, hvorfor den forsvundne bilist var sur over den 29-åriges kørsel.

Vagtchefen fortæller endvidere, at det nok er et spørgsmål om kort tid, så får politiet kontakt til den efterlyste bilist, for politiet har registreringsnummeret, og der blev også sendt en patrulje til bilejerens adresse lørdag, men der blev vedkommende ikke truffet hjemme.

Den sølvgrå Passat fik mærker på venstre forhjulsfælg og ridser på forskærmen ved påkørslen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce