Annonce
Randers

Velfærdslisten klar med topkandidater

Henrik Hald er nummer to på Velfærdslistens kandidatliste til valget 21. november. Arkivfoto: Annelene Petersen

Tidligere fællestillidsmand bliver nummer to hos Velfærdslisten, der sammen med radikale indkalder små partier og lister til fællesmøde.

Randers: Velfærdslisten har nu sat navne på listens topkandidater i forbindelse med byrådsvalget i november.

Velfærdslistens nuværende byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen blev allerede på listens generalforsamling sidste år udpeget som spidskandidat.

Nummer to på listen er tidligere fællestillidsrepræsentant i Randers Kommune, socialrådgiver Henrik Hald. Han fratrådte sin stilling og dermed hvervet som tillidsrepræsentant efter et længere forløb, hvor han kæmpede for medarbejderne i familieafdelingen.

- Jeg stiller op til byrådet, fordi jeg mener de offentligt ansatte har brug for et stærkt talerør i byrådssalen. Det er de færreste af de valgte politikere, der kender de offentligt ansattes dagligdag. De ved ikke, hvilket kæmpe stykke arbejde de hver dag laver, under nogle til tider umulige rammer. Det voksende bureaukrati, i form af stigende dokumentation og kontrol, sammenholdt med de konstante nedskæringer, er en rigtig giftig cocktail. Det kender jeg alt til som socialrådgiver, hvor hovedparten af de ansattes tid desværre går til administrativt arbejde, fortæller Henrik Hald i en pressemeddelelse.

- Jeg er rigtig træt af pseudoprocesser i kommunen, som når medarbejderne engang om året laver utallige høringssvar i forbindelse med budgetforhandlingerne, vel vidende at politikerne ikke læser dem eller blot har skuldertræk til overs for de ansattes viden. Jeg tror, at de gange høringsfasen har flyttet noget på de politiske beslutninger, kan tælles på en hånd, mener Henrik Hald.

- Jeg stiller op til byrådet, fordi jeg mener de offentligt ansatte har brug for et stærkt talerør i byrådssalen.

Henrik Hald, byrådskandidat for Velfærdslisten

Plads til flere på listen

Velfærdslistens kandidater er udover byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen, Randers, og socialrådgiver og tidligere fællestillidsrepræsentant i Randers Kommune, Henrik Hald, Tvede:

3. Socialpædagog og tillidsrepræsentant Ranil Senaratne, Hornbæk

4. Pædagog Pernille Heibøll Sørensen, Dronningborg

5. Tidligere socialrådgiver og voksenunderviser Tine Vinstrup, Havndal

6. Tidligere daginstitutionsleder samt formand for Remisen og medlem af Kulturelt Samvirke Jørn Bjerre, Randers

7. Chauffør Teit Nørgaard Madsen, Randers

Desuden vil lærer Majken Vestergaard, Langå, og pædagogisk medarbejder Ole Heibøll Sørensen, Dronningborg, være at finde blandt byrådskandidaterne, men deres placering på listen er endnu ikke afgjort.

Flere kandidater vil komme til inden valget, og Velfærdslisten forventer at stille med i alt 16 personer på listen.

Torsdag aften er Velfærdslisten sammen med radikale vært for et fælles politisk møde mellem de små partier og lister, der stiller op til valget 21. november. Målet er at drøfte, hvordan man får politik på dagsordnen frem mod valget - og ikke kun et "præsident-valg" mellem S og V.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Voldsom brand har sprængt køkkenrude og brændt gavl: - Der har været gasflasker og benzin derinde

Annonce