Annonce
Mariagerfjord

Velgørende pengetank skifter navn

Bestyrelsen for Jutlander Fonden Hobro tjekker lige, at det nye logo er, som det skal være. Siddende fra venstre Vibeke Libach Justesen, formanden Poul Søndberg og Lise Lassen. Stående fra venstre, Lars Tolborg, Per Norup Olesen, Ole Grønlund og Poul Erik Larsen. Foto: Jutlander Fonden Hobro
Sparekassen Hobro Fonden bliver til ”Jutlander Fonden Hobro”
Annonce

HOBRO: - Det er logisk, at fondens navn signalerer, hvorfra vi får hovedparten af de midler, som vi får til at uddele til almennyttige og godgørende initiativer i lokalsamfundet.

Sådan forklarer formanden for Sparekassen Hobro Fonden, Poul Søndberg, at fonden har besluttet at skifte navn til ”Jutlander Fonden Hobro” – og nu har fået myndighedernes godkendelse til at ændre navnet.

Jutlander Fonden Hobro er en velgørende pengetank med stor betydning for de lokalsamfund, hvor den nu fusionerede Sparekassen Hobro havde sine afdelinger.

Annonce

10 mio. kr. i 2019

Alene i 2019 fik ikke færre end 158 almennyttige og velgørende formål samlet tilsagn om tæt på 10 millioner kroner fra den godgørende pengetank – helt nøjagtigt 9.675.110 kroner.

- Fonden er altså en vigtig faktor i de lokalsamfund, hvor Jutlander Bank tjener sine penge, og vi vil gerne synliggøre den sammenhæng, der er imellem, at når det går banken godt, og den giver overskud, så kan vi få udbytte af vores aktier i banken – og så får vi nogle penge at dele ud af, siger Poul Søndberg.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Annonce