Annonce
Randers

Randers Egnsteater kan ikke få armene ned igen: Velgørenhedskoncert blev en kæmpe succes

Koncerten med Sigurd Barrett søndag 9. december gav 38.500 kroner til Randers Julehjælp. Foto: Anne Myrup Pedersen
En lille uge efter velgørenhedskoncerten med Sigurd Barrett har Peter Westphael fra Randers Egnsteater stadig ikke fået armene ned. Den gav 38.680 kroner til julehjælpen.
Annonce

Randers: Alle arbejdede gratis med glæde, og alle havde en god oplevelse, da Randers Egnsteater i sidste weekend for første gang forsøgte sig med en velgørenhedskoncert til ære for Randers Julehjælp. Det gav 38.680 kroner til betrængte familiers jul.

Selvom egnsteateret jo ikke er sat i verden for at holde velgørenhedskoncerter, er Peter Westphael stadig begejstret for arrangementet og dets succes en lille uge efter arrangementet i Arena Randers.

- Det var forrygende. Lige meget, hvem jeg spurgte, sagde de ja til at hjælpe, forklarer han.

Han nød også det blandede publikum i alle aldre og fra alle sociale lag.

- Rummet var godt og det var sjovt at arbejde med en nye relationer i Arena Randers. Det er simpelthen svært at finde noget at være sur over, siger han med et grin.

Annonce

Det, julen handler om

Desuden mærkede han også glæden ved at få muligheden for at give noget tilbage.

- Det var ikke sådan, at jeg følte, at jeg fik spejderpoint. Det er lidt ligesom, hvis man har hjulpet en gammel dame over vejen. Det er ikke noget enestående, men man er alligevel glad for, at man greb muligheden og fik tænkt på andre, siger han.

- Det er egentlig ret simpelt. Det gør en glad at gøre noget for andre. Det gør det bare. Og det er vel også det, julen handler om, når alt kommer til alt?, spørger han retorisk.

Derfor kan Peter Westphael heller ikke afvise, at han kunne springe på idéen igen, hvis den byder sig.

- Jeg kaster mig jo generelt ud i alt, hvad der er af muligheder, siger han med et grin og sender endnu mere tak ud til de mange engagerede.

- Både Sigurd Barrett og koret stillede jo gratis op, selvom koret havde en stor koncert om aftenen i Aalborg, forklarer han og nævner også lydteknikerne og de mange sponsorer.

- Alle var bare på, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Randers

Buschaufførerne opfordrer: Drop kontanter, luk fordøren og gå ikke i nærheden af chaufføren

Annonce