Annonce
Erhverv

Venstre har mistet tilliden til Socialdemokratiet

Venstre har mistet tilliden til Socialdemokratiet.

Uenighed om vejsagen får Venstre til at melde afbud til møder.

FAVRSKOV: På byrådsmødet tirsdag forventes det, at et flertal i byrådet sætter et forløbeligt punktum for vejsagen ved at stemme for at stoppe sagen om nedklassificering. Men Venstre er så utilfreds med, at Socialdemokratiet ikke stiller med en enig gruppe, at man nu har mistet tilliden til partiet.

- Vi har en god tradition for, at gruppeformænd og udvalgsformænd mødes med borgmesteren og drøfter politiske sager, og ofte ender det med en aftale. Men sådan er det tilsyneladende ikke med vejsagen, siger Venstres gruppeformand Flemming Nørgaard med henvisning til at Isabell Friis Madsen og Joachim Laursen stemmer imod at stoppe nedklassificeringen.

Afbud til møder

Han har derfor meddelt borgmester Nils Borring og formanden for den socialdemokratiske byrådsgruppe Niels Flade Nielsen, at Venstre fremover melder forhåndsafbud til den slags møder.

- Når vi mødes og laver en aftale, og socialdemokraterne så ikke kan holde aftalen, vil vi ikke være med mere. Trods forskellige holdninger bakker alle byrådsmedlemmerne i Venstre op om beslutningen. Når det samme ikke sker i den socialdemokratiske gruppe, der tilsyneladende er uden politisk ledelse, så har det selvfølgelig konsekvenser, siger Flemming Nørgaard.

Annonce

Skuffet V-formand

Det giver ikke mening, at vi bruger tid på forhandlinger, når Socialdemokraterne ikke er enige med deres ledelse. Det er beklageligt, men nødvendigt, at vi melder fra til den form for forhandlinger, men jeg ser i øjeblikket ikke andre muligheder, siger han.

- Det undrer os, at Nils Borring og Niels Flade Nielsen ikke har styr på deres bagland, når de forhandler på gruppens vegne. Det slår i høj grad skår i troværdigheden, og derfor er den form for forhandlinger stillet på "stand by". I øjeblikket ved vi faktisk ikke med sikkerhed, hvordan medlemmerne af den socialdemokratiske gruppe vil stemme i byrådet i vejsagen, siger en skuffet Flemming Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Annonce