Annonce
Østjylland

Venstre Mariagerfjord har stillet sit hold

Venstre Mariagerfjord har nu fået hele 23 kandidaturer på pladt frem mod de kommende regionsrådsvalg og kommunalvalg. Men partiet savner stadig flere opstillere, lyder det. Privatfoto

Fire regionsrådskandidater og 19 byrådskandidater. Det er, hvad Venstre Mariagerfjord foreløbig stiller med til det kommende regionsråds- og kommunalvalg i november.

Annonce

Mariagerfjord: Kandidatlisten fra Venstre Mariagerfjord er blevet offentliggjort i forlængelse af en generalforsamling med et tilhørende opstillingsmøde på den sidste dag i februar. Ved mødet blev der genvalg til bestyrelsesformand Pernille Roth, mens de øvrige bestyrelsesposter udpeges af kommunens vælgerforeninger.

Til regionsrådsvalget har Venstre Mariagerfjord valgt at pege på Lone Suldrup fra Hobro, der er partiets spidskandidat til valget. Herudover har man opstillet tre andre kandidater i form af Jess V. Laursen fra Skelund, der i øjeblikket er 1. næstformand i netop Regionsrådet, Mogens Krogh Jensen fra Mariager og Mads Lunau fra Hobro.

Hvad angår byrådskandidaterne, er det tidligere blevet fastslået, at den nuværende borgmester Mogens Jespersen er partiets spidskandidat til det kommende valg.

Herudover er de opstillede kandidater med tilknytning til kommunens fire hovedbyer følgende:

Fra Hobro: Jørgen Pontoppidan, Søren Greve, Svend Madsen, Marianne Eiby, Søren Sørensen, Ricco Guldager Christensen og Flemming Lienhøft.

Fra Mariager: Erik Kirkegaard Mikkelsen, Peter Krogh Olsen og Mogens Krogh Jensen.

Fra Hadsund: Henrik Sloth, Danny Juul Jensen, Per Roth

Fra Arden: Per Laursen, Niels Erik Poulsen, Helle Mølgaard, Per Kragelund og Anna Pinnerup Sørensen.

Der er dog stadig ledige pladser på listen, og derfor opfordrer formand Pernille Roth dem, der sympatiserer med Venstres politik, og som har lyst til at stille op til kommunalvalget, til at tage kontakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce