Annonce
Randers

Ventelisten bugner allerede til højhusets milliondyre lejligheder

Højhuset med 18/19 etager har byggestart 1. april 2019, og forventes klar til indflytning 1. januar 2021. Visualisering: KPC Herning

Med 18-19 etager og cirka 100 lejligheder kommer byens nye vartegn til at fylde godt i landskabet i Randers. En af lejlighederne får eget orangeri og de dyreste lejligheder kommer til at koste omkring syv millioner kroner.

Randers: Datoen for byggestart er godt nok 1. april 2019, men der er ikke tale om en aprilsnar, når byens nye vartegn, et højhus på 18-19 etager skal skydes i gang på Thors Bakke. Det forventes, at de nye ejere kan stikke nøglen i døren i januar 2021, hvis alt går vel og efter planen.

De første etager op til og med 9. skal være almennyttige boliger, mens de resterende fra 10. etage og op solgt som ejerlejligheder.

Dem bliver der 36 af, mens der i alt bliver cirka 100 lejligheder i "tårnet", som ejendomsmægler Christian Bjørn, Nybolig Bjørn og Ankersen Randers, kalder den hvide bygning.

Han skal sælge lejlighederne, og der er allerede stor interesse for det spektakulære byggeri.

Omkring 15 har allerede meldt sig på en venteliste, oplyser ejendomsmægleren, der forklarer, at det ham bekendt ikke er helt fastlagt endnu, om byggeriet bliver på 18 eller 19 etager.

Annonce
Lige her bliver der omkring 200 boliger, når højhuset og ungdomsboligerne bliver bygget på Thors Bakke. Foto: Annelene Petersen

Downtown

Ejerlejlighederne starter ved 1,8 million kroner for cirka 75 kvadratmeter. Jo højere op, man kommer i bygningen, jo større bliver lejlighederne. Den største bliver omkring 200 kvadratmeter, og så er prisen på omkring syv million kroner.

Den øverste lejlighed, der vender mod Skovbakken, får desuden sit eget orangeri.

Udsigten bliver formidabel, man får vel nok ikke bedre i byen fra de øverste etager. Alle lejligheder får altan.

- Og så er det jo det, vi kalder downtown, siger Christian Bjørn, og mener dermed midtby. Man burde jo unægteligt burde kalde det uptown, i hvert fald fra de øverste etager.

Ungdomsboliger ved foden

KPC Byg fra Herning, ved Kurt Poulsen, står bag byggeriet.

Ved foden af højhuset og lige bag restaurant Flammen bygges der desuden over 100 ungdomsboliger.

Har man lyst til at købe en bolig i højhuset er det en fordel at melde sig hurtigt, lyder det fra Christian Bjørn.

- Så bliver det nemlig muligt at få indflydelse på byggeriet. Vi kan ikke gøre meget ved lejlighedernes udformning, men der kan flyttes en enkelt skillevæg, der kan skiftes gulv, vælges badeværelsesinventar, køkkenelementer med videre. Vi får tilknyttet en projektudvikler, som de kommende ejere kan aftale detaljer med, siger han.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår salget sættes i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce