Annonce
Randers

Verdo har solgt VVS-afdeling til Vojens-virksomhed

Verdo sælger lille afdeling for at fokusere forretningen. Arkivfoto: Annelene Petersen.
Energiselskabet sælger fra for at fokusere på kerneområderne. Medarbejderne følger med til ny ejer.
Annonce

Randers: Verdo har solgt sin VVS-afdeling til VVS Søberg. Afdelingens syv medarbejder flytter med over til de nye ejere. Overtagelsen sker 15. august.

- Vi har overdraget vores VVS-aktiviteter til VVS Søberg, fordi vi gerne vil specialisere os endnu mere i den teknisk infrastruktur, som handler om el og belysning. Her er vi allerede blandt de førende i landet, og det vil fokusere yderligere i fremtiden, forklarer midlertidig direktør i Verdo, Morten Birch.

I en intern meddelelse skriver han, at Verdo har vurderet, at selskabet ikke selv har den nødvendige volumen til at gøre forretningen profitabel. Dermed var den bedste løsning at finde en veletableret virksomhed, som kunne drive aktiviteterne videre.

Annonce

Stordriftsfordele

VVS Søberg har base i Vojens og har kontorer over hele landet, herunder Aarhus. VVS Søberg har i dag 185 medarbejdere.

I en pressemeddelelse oplyser Søberg Gruppen, at målet med overtagelsen af Verdo VVS er at øge aktiviteterne i Midtjylland samt opnå yderligere stordriftsfordele samtidig med, at nærheden til kunderne bevares lokalt.

- Det, der har været vigtigt for os i denne sammenhæng er at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene, siger Kjeld Søberg, direktør og ejer af Søberg Gruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce