Annonce
Sport

Vestergaard efter gysernederlag til Fredericia: Jeg er brandærgerlig

Jakob Vestergaard (til venstre) følte, at Randers HH fortjente point mod Fredericia torsdag aften. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Jakob Vestergaard var glad for Randers HH's præstation mod Fredericia, men han var til gengæld bitter over, at det ikke blev til point efter en dramatisk afslutning.

Randers: Randers HH var tæt på den helt store overraskelse torsdag aften.

I hjemmebanepremieren mod Fredericia HK førte kronjyderne med fire minutter tilbage af opgøret, men Fredericia var mest kyniske i kampens døende minutter, og så måtte en flok ærgerlige Randers HH-spillere gå fra banen med et nederlag på 32-34.

Holdets ene træner Jakob Vestergaard var ligesom spillerne meget skuffet efter slutfløjtet.

- Det er en meget ambivalent følelse, jeg står med lige nu, for jeg synes jo egentlig, at vi leverede et skide godt produkt. Det endte med at blive en super spændende kamp mod en af favoritterne i rækken. Omvendt havde vi også muligheden for at vinde og stjæle et point eller måske endda to. Det er jeg rigtig skuffet over, og derfor er det en flad fornemmelse efter en velspillet kamp, og jeg synes faktisk, at vi fortjente point, sagde Jakob Vestergaard.

Træneren ærgrede sig især over den hektiske slutfase, hvor Randers HH manglede den sidste skarphed i de afgørende situationer.

- Vi manglede helt klart noget coolness. Derudover må vi også være ærlige og sige, at vi spillede med et ret smalt hold i dag. Der var formentlig nogle spillere, der var ved at nærme sig det røde felt i forhold til træthed. Det var et valg fra vores side, om at vi troede på, at vi i dag havde brug for en masse rutine og masser af fysik, fortalte han.

Annonce

Kampen i tal

1. division, herrer

Randers HH - Fredericia HK 32-34 (16-20).

Randers HH: Jacob Aaquist 8, Toke Bjelke Schrøder 6, Frederik Skoda 6, Andreas Sommer 4, Joachim Enggaard 3, Michael Kabel 3, Kevin Fisker 1.

Fredericia HK: Kristian Larsen 10, Rune Andersen 8, Rasmus Ejlersen 4, Marcus Rahbek 4, Kasper Andersen 3, Martin Bisgaard 2, Nikolaj Mehl 2, Jakob Frederiksen 1.

Udvisninger: Randers HH 3, Fredericia 3.

Dommere: Per Krabbe og Stefan Schmidt.

Arbejde med defensiven

Randers HH viste fine offensive takter, hvor Jacob Aaquist på venstre backen og den helt nye playmaker Toke Schrøder scorede 14 randrusianske mål.

Også rutinerede Frederik Skoda havde en god kamp med seks scoringer, og 32 mål af Randers HH viser også, at holdet sagtens kan være med på det parameter.

I anden halvleg blev kampen spillet i et rigtig højt tempo, og der blev scoret på skift fra begge mandskaber.

Randers HH havde i store perioder mere end svært ved at stoppe Fredericia fra at score.

- Vi scorede 32 mål i dag, og det skal man jo normalt vinde en håndboldkamp på. De lagde et fysisk godt tryk på os, men jeg var egentlig rigtig godt tilfreds med den defensive del i det første kvarter af anden halvleg, hvor Kevin Fisker også havde et par vigtige redninger. Jeg synes drengene fik justeret fint til de ting, vi snakkede om i pausen, og vi kom flot tilbage i opgøret.

- På et tidspunkt begyndte Fredericia dog at få hul på bylden, og så blev vi en smule trætte. Vi kom til at stå lidt for langt fra hinanden defensivt, og derfor scorede de for mange mål. Det er vi helt klart nødt til at kigge på fremadrettet. Vi kan ikke forvente, at vi skal vinde håndboldkampe, hvis vi lader modstanderen score 34 mål. Det kan gå en gang imellem, men generelt skal vi have gang i nogle defensive dyder, siger han.

Randers HH har fået en flot start med sejr over Otterup og et smalt nederlag til oprykningskandidaterne fra Fredericia.

Jakob Vestergaard havde da heller ikke forventet, at kronjyderne havde fået en så overbevisende start.

- Vi er meget overraskede over vores start. Som jeg tidligere har sagt, så havde vi forventet, at vi skulle bruge lidt længere tid på at spille os ind i turneringen, men viser sig jo, at vi faktisk kan spille op med topholdene allerede nu. Der er sgu ikke mange positive medvinde fra, at vi kunne have fået point i dag, så det er jo fantastisk. Det viser også bare, at det arbejde drengene går og laver til dagligt er noget vi høster frugterne af nu. Det er jeg super glad og stolt over, slutter Jakob Vestergaard.

Randers HH skal i aktion igen søndag den 23. september på udebane mod Odder.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet: Flere indbrud gennem taget

Randers For abonnenter

Randers-chauffører vil have ansvaret for dyrenes helbred tilbage til landmænd: - Vi har ikke en chance

Danmark For abonnenter

Virksomhed er forberedt: Klar til at flytte produktion til England, hvis brexit-aftale falder

Annonce