Annonce
Randers FC

Veteran forlænger med Randers FC

Johnny Thomsen er den ældste markspiller i Superligaen, men det forhindrer i Randers FC-veteranen i at tage et år mere i Kronjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
37-årige Johnny Thomsen har underskrevet en ny et-årig aftale med Randers FC.
Annonce

Randers: Han er den klart ældste i Randers FC's spillertrup og er også den ældste markspiller i Superligaen, men det stopper ikke Johnny Thomsen fra at tage en tørn mere i Kronjylland.

Den 37-årige højre back har skrevet under på en ny et-årig kontrakt efter en stabil sæson, hvor han kun har misset én ligakamp.

- Jeg føler mig stadig stærk, og jeg har i den grad stadig lysten til at spille fodbold. Efter en turbulent tid er der kommet styr på det i klubben, og det har gjort lysten endnu større. Jeg synes ærligt talt, at klubben er på vej i en spændende retning med en større satsning på egne talenter, og her vil jeg fortsat have en spændende og vigtig mentorrolle, siger Johnny Thomsen i en pressemeddelelse.

Selvom kontrakten kun er gældende for næste sæson, vil veteranen ikke sætte dato på, hvornår støvlerne skal stilles på hylden.

- De sidste par gange, vi har forlænget aftalen, har jeg tænkt, at det nok var den sidste, så nu stopper jeg med at sætte slutdato på. Den dag, der kommer en spiller til, der er bedre og kan levere det samme på min position, skal jeg nok stoppe, siger Johnny Thomsen med sin sædvanlige lune facon.

Annonce

Kulturbærer og legendestatus

I Randers FC er de glade for at få endnu en sæson ud af kulturbæreren, som blot mangler tre kampe i den lyseblå trøje for at runde Alexander Fischer som den spiller, der har optrådt i næst flest kampe for kronjyderne.

- Det har været prioriteret højt at få forlænget med Johnny Thomsen. På trods af sin alder, så holder han et højt niveau både til træning og kamp. Han har også en vigtig rolle i omklædningsrummet, da han har oplevet en del igennem sine snart syv år i klubben. Han er vellidt i hele organisationen og har efterhånden også fået en legendestatus hos fansene, så vi glæder os meget over fortsat at have ham på holdet, siger sportsdirektør Søren Pedersen.

Johnny Thomsen har i alt spillet 228 kampe for Randers FC - to færre end Alexander Fischer, men der er fortsat et stykke op til Mads Fengers klubrekord med 262 kampe for Randers FC.

Johnny Thomsen kom til Randers FC i 2012 efter et kort ophold hos FC København, og backen har derudover kun repræsenteret Sønderjyske i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Annonce