Annonce
Randers

Veteranjernbanen: Sidste chance for togbilletter til halv pris

Pak medkurven eller eftermiddagskaffen og tage den med ombord i toget, lyder opfordringen fra folkene fra veteranjernbanen. Foto: Asger Christiansen
De rejsende, der ankommer til Handest med veterantoget fra Mariager kl. 11.35 og rejsende fra trekantruten, der ankommer med bus, bliver mødt med levende musik.
Annonce

Mariagerfjord: Søndag er sidste chance for at køre med Mariager-Handest Veteranjernbane til halv pris i år.

Samtidig er det lagt op til liv og glade dage på perronen på stationen i Handest søndag formiddag.

De rejsende, der ankommer til Handest med veterantoget fra Mariager kl. 11.35 og rejsende fra trekantruten, der ligeledes ankommer til Handest med bus, bliver nemlig mødt med levende musik.

På perronen står fem gæve gutter fra Sigfreds Fodvarmere og spiller lystigt op med glad og munter musik.

- Søndag 9. august er sidste dag, hvor regeringens hjælpepakke til blandt andre kulturinstitutioner er gældende. Det betyder, at søndag er sidste køredag, hvor veteranbanen kan tilbyde billetter til halv pris, fortæller veteranbanens driftsbestyrer Ole Juhl.

Annonce

Uvurderlig støtte

- Vi er utroligt taknemmelige for det politiske tiltag, som kom fra Christiansborg om støtte til kulturhistoriske institutioner, som veteranbanen falder ind under. I denne vanskelige corona-tid har det været en uvurderlig støtte og opmuntring for os. Samtidig har vi været glade for, at vi har kunnet leve op til politikernes forventninger og intentioner om at bringe kulturhistorie og kulturformidling ud til så mange besøgende som overhovedet muligt, siger Ole Juhl.


Vi er utroligt taknemmelige for det politiske tiltag, som kom fra Christiansborg om støtte til kulturhistoriske institutioner, som veteranbanen falder ind under. I denne vanskelige corona-tid har det været en uvurderlig støtte og opmuntring for os.

Ole Juhl, driftsbestyrer


Veterantogene kører fortsat alle søndage i august og september. Det samme gælder trekantruten, der er kombinationsturen med båd, bus og tog gennem de smukke fjordlandskaber i egnen omkring Mariager og Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Skade og karantæner blev dyrebare for Randers HK-talenter i premieren

Annonce