Annonce
Randers

Vi bevæger os mod en tid, hvor det hele er lidt uvist

Sygeplejerske Anita Brændgaard Løyche fra Dronningborg nyder solskinsvejret på det, der måske er en af de sidste fridage i en lang periode.
Dagbog fra frontlinjen, afsnit 4, fredag 20. marts 2020. Måske er dette en af de få friweekender, vi har sammen i et ukendt antal uger.
Annonce

Randers: Hilsen fra en sygeplejerskes fridag på en solbeskinnet fredag.

Det er fredag middag, har fri i dag og faktisk også i weekenden. Den skal tilbringes sammen med Jakob og pigerne. Måske en af de få friweekender, vi har sammen i et ukendt antal uger frem i tiden. Strandtur med hunden i det gode vejr, samt indkøb for min mormor, som jeg forsøger at passe ekstra godt på, da hun lider af både sclerose og muskelgigt. Besøget foregår dog i døråbningen med et smil og en kort snak, så vi på den måde passer på hinanden. Weekenden nydes ekstra meget.

Vi bevæger os som sygeplejerskefamilie mod en tid, hvor det hele er lidt uvist, særligt fordi vi begge varetager det, der kaldes for "kritisk funktion". Vagtplaner, der ændres fra uge til uge, måske nogle gange fra dag til dag, afhængig af antal patienter og risiko for sygemeldte kolleger. Lange 12,5 timers vagter på skift, så familie og arbejdslivet hænger sammen. Igennem det skal vi nok komme, det er sikkert.

Min næste uge står på undervisningsdage sammen med en håndfuld kolleger, så vi sammen med vores kolleger fra bedøvelsen, intensiv og dagkirurgisk afdeling er godt rustede til at passe de mest kritiske Covid-19-ramte. Ellers består den af 2 gange 12,5 timers nattevagter, mens Jakob og hans team af seje kollegaer underviser.

Slutteligt i dette indlæg vil jeg sende ros til alle ansatte på vores regionshospital. Alle står sammen på kryds og tværs af afdelinger, funktioner og specialer. Alle yder deres bedste indsats, så vi er klar til fortsat at modtage og passe de Covid-ramte patienter.

Særlige tanker har de seneste dage gået til mine tidligere kolleger i akutmodtagelsen, der lige nu løfter en kæmpe opgave, og til min seje chef, der holder mange bolde i luften og hovedet koldt i en svær tid.

God weekend til alle derude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Låsby-Svendsen er død

Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce