Annonce
Debat

Vi er taknemlige for den lokale opbakning

Jonas Dahl, Lone Winther Jensen og Marianne Jensen, hospitalsledelsen ved Regionshospitalet Randers, siger tak for den lokale opbakning til hospitalet under coronakrisen. Foto: Helle Brandstrup Larsen, Regionshospitalet Randers
Annonce

Læserbrev: Det kan siges helt enkelt: Vi er enormt taknemlige for den lokale opbakning til Regionshospitalet Randers. Lokale virksomheder og borgere har udvist stor opmærksomhed og omsorg for vores ansatte ved at donere værnemidler til hospitalet, da Corona-epidemien ramte os i foråret. Vi ønsker at sige stor tak til alle.

Der har været stor interesse for at hjælpe hospitalets ansatte under COVID-19-krisen, og det er vi som hospitalsledelse både meget ydmyge over for og stolte af. Vi har i foråret været igennem nogle helt gennemgribende forandringer på hospitalet, da vi skulle omstille os til en situation, vi ikke har oplevet før, og som vi ikke kunne forudsige udviklingen af. Vores personale har haft en stor opgave – og de har klaret den rigtig flot. Arbejdsgange blev på ganske kort tid lavet om, og mange fik nye funktioner, for at vi samlet kunne modtage og behandle COVID-19-patienter samt håndtere de nye COVID-19-relaterede opgaver. Det har været hårde måneder for hospitalets ansatte, og derfor betyder det meget for os at opleve, hvordan byens virksomheder og borgere udviste hospitalet opmærksomhed undervejs.

På grund af smitterisiko har der været donationer, vi desværre ikke har kunnet tage imod. Vi har derfor været nødt til at takke nej til nogle gaver – og gør det fortsat. Det er tanken, der tæller, og den glæder vi os over.

Vi er nu næsten tilbage i almindelig drift på hospitalet. Meget er derfor ved at ligne sig selv fra før epidemien ramte os. Smittetrykket er lavt i Danmark, og i skrivende stund har vi ingen COVID-19-patienter indlagt på hospitalet. Vi tilser dog fortsat mange patienter, der er mistænkt for at være smittet med COVID-19.

Smittetrykket kan stige igen, og det har vi forberedt os på. Alle kliniske afdelinger på Regionshospitalet Randers er opmærksomme på, at de fortsat vil kunne få patienter ind, der er smittede med COVID-19, og det vil de kunne, lige så længe virus stadig er i vores samfund. Vi er som hospital forberedt, hvis en bølge med mange smittede skulle opstå - velvidende, at vi ikke kan forudsige, hvordan smitten kan udvikle sig. Vi har lært af perioden, vi netop har været igennem – og den læring vil vi bruge fremover.

Igen tusind tak støtten og opbakningen til Regionshospitalet Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ny direktør for forsyning i Verdo

Annonce