Annoncørbetalt indhold

Vi gæster de danske hoteller som aldrig før - Kresten fra Randers holder fast i Skagen

: En lang køretur førte Kresten Ulrik Nielsen til Skagen, og her holder han nu fast i at besøge det samme hotel år efter år ? nemlig Color Hotel Skagen. Hvert år overnatter vi danskere 8,7 millioner gange på vores egne hoteller.

De danske hoteller får hvert år flere og flere overnattende gæster fra både ind- og udland. Det gælder også Color Hotel Skagen, som har oplevet at få flere gæster. Kresten Ulrik Nielsen fra Randers holder hvert år ferie på Color Hotel Skagen, for der er garanti for godt vejr og nordjysk venlighed.

Det er ikke kun sydens sol, der tiltrækker os danskere, når vi skal holde ferie. Også de danske hoteller sætter hvert år besøgsrekord med både danske og udenlandske gæster.

De seneste ti år er der sket en stigning på over 34 procent for overnatninger på danske hoteller, hvor det er danskere, der har puttet sig under dynen. I 2017 var der således næsten 8,7 millioner danske overnatninger. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Fra 2007 til 2017 er antallet af hotelovernatninger i Danmark for gæster fra andre lande steget med næsten 50 procent.

Det kan også mærkes i det nordligste af Danmark på Color Hotel Skagen, hvor antallet af gæster er steget med 50 procent siden 2008.

Man mærker den nordjyske venlighed

Kresten Ulrik Nielsen fra Randers har besøgt hotellet 10 gange, og han ved allerede nu, at han skal derop igen til juli.

"Det her er topmålet af selvforkælelse. Man skal f.eks. ikke spekulere på, hvad der er i køleskabet, som hvis man lejer et sommerhus. Jeg går også efter at finde et hotel på charterrejser, men det er mere charmerende at være i Skagen, hvor man samtidig ved, at det er det land, man bor i."

Traditionen med at besøge Color Hotel Skagen startede i 2011 efter en roadtrip med datteren Emilie.

"Vi startede i Sønderjylland og kørte hele vejen op til Skagen, hvor vi indlogerede os på Color Hotel Skagen. Her sagde vi til hinanden, at der skal vi komme i mange år. Den røde tråd i vores besøg er den nordjyske venlighed. Vi bliver mødt med et, det er "dejligt at se jer". Vi føler os meget velkomne med det samme, og det er væsentligt, når man skal være der tre til fire dage."

Vi cykler rundt i området

"Vi startede med at sove i suiten, men nu booker vi en ferielejlighed. Vi vil gerne sidde og hygge på første sal med udsigt over hedeområderne. Det giver en god basis, når man efter en skilsmisse har noget, man skal indhente med sin datter," fortæller Kresten Ulrik Nielsen, som er pensioneret HR- og personaledirektør fra Randers Kommune. Han har været på mange hoteller i Danmark. Ingen andre end Color Hotel Skagen er blevet stamhoteller.

"Det betyder meget for os, at hotellet ligger midt i naturen og ikke langt fra centrum. Vi har en tradition med at cykle rundt. Det er praktisk, at cyklerne står ved hotellet, og der kan vi også aflevere dem igen. I Skagen får vi et break fra hverdagen."

Faste traditioner og godt vejr

Vejret på Skagen-turene arter sig altid, fortæller Kresten Ulrik Nielsen.

"Vi har ikke oplevet dårligt vejr. Jeg tror, vi har haft en enkelt regnvejrsdag. Skagen er desuden en meget indbydende by. Den er fokuseret på, at her kommer der gæster."

Det er fast tradition for Kresten Ulrik Nielsen og hans datter som minimum af besøge Gammel Skagen, Grenen og sejle en tur med en gammel fiskekutter.

"Når man står i Gl. Skagen, så kan selv en garvet mand som mig få en tåre i øjenkrogen. Der er jo ikke andre steder i verden, hvor man klapper, når solen går ned."

Color Hotel Skagen kan i 2018 fejre 50 års jubilæum, og i den anledning har hotellet udvidet med en 60 kvadratmeter stor fitnessbygning og et udendørs spabad. Hotellet er i forvejen det største i Skagen.

Ifølge Turisthus Nord er der 1,2 millioner turister på Grenen hvert år.

Annonce

Fakta Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen er det største hotel i Skagen med 151 værelser med i alt 400 sengepladser. Det er samtidig det eneste fire-stjernede hotel i Skagen. På hotellet er der restaurant, cafe samt barområde. Hotellet har også udendørs opvarmet pool, to finske saunaer, beachvolley, minigolfbane og petanque-bane. Som noget nyt kan hotellet tilbyde et udendørs spabad og fitnessbygning på 60 kvm. Hotellet har sit navn efter i 1996 at være blevet overtaget af det norske rederi Color Line. Tidligere hed det Hotel Skagen. Hotellet fejrer i år 50 års jubilæum, og der vil i den forbindelse være en række arrangementer og tilbud til gæsterne. Læs mere på www.skagenhotel.dk

Fakta om Skagen

Skagen er Danmarks nordligste by. Skagen har ry for de mange solskinstimer, et fantastisk lys, en unik natur og mange hvide sandstrande. Der er mange oplevelser for en turist i Skagen bl.a. Skagens Museum med værker af skagensmalerne, Grenen - hvor Skagerrak og Kattegat mødes, Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke. Kilde: visitnordjylland.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.