Annonce
Randers

'Vi laver musikvideo': Politiet fandt syv bilnøgler hos mænd på nattekørsel

Foto: Allan Lundgren/Ritzau Scanpix
Fire mænd i tyverne blev spottet af en patrulje fra Østjyllands Politi natten til onsdag. En mærkelig forklaring gjorde betjentene meget mistænksomme. Politiet fandt derefter en pose med stjålne bilnøgler hos mændene.

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi fattede natten til onsdag klokken 3.35 mistanke til en bil med fire mænd i 20’erne, som kørte rundt på Tulipvej. Mændene påstod, at de var ved at filme en musikvideo, og at det var derfor, de kørte rundt i området midt om natten.

Forklaringen lød mærkelig, og da betjentene fandt en pose med syv bilnøgler i, steg betjentenes mistanke. Ingen af de fire personer kunne forklare, hvor de havde nøglerne fra, og alle blev derfor anholdt og sigtet for tyveri fra et ukendt sted.

Onsdag formiddag viste politiets efterforskning, at bilnøglerne var blevet stjålet fra en erhvervsadresse i Nordjylland, og de fire mænd blev derfor sigtet for indbrud deroppe. Desuden blev en af mændene sigtet for at opgive falsk navn til politiet.

Det står dog stadig ikke klart, hvad de præcis lavede i Randers onsdag nat.

De fire mænd bliver løsladt, når afhøringen er slut. Sigtelsen giver nemlig ikke juridisk grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce