Annonce
Randers

'Vi lukker ikke': Nyåbnet grillbar lagt på Den Blå Avis

Tilbage i oktober sidste år kunne Amtsavisen fortælle om Wiking Food, der med sit all-you-can-eat koncept fik en del omtale. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Fastfood-stedet Wiking Food på Mariagervej, der i ganske få måneder har trakteret randrusianerne med kebab, burgere, sandwich, suppe og hotdogs, er sat til salg. Men det er ikke helt så enkelt, som det ser ud, lyder meldingen fra grillbaren.

Randers: Kunderne hos grillbaren Wiking Food, der i november måned sidste år åbnede på Mariagervej med et all-you-can-eat koncept, har bemærket, at spisestedet nu er sat til salg på Den Blå Avis.

'Grillbar - Pølsevogn Flytbar' står der i salgsannoncen om den nyistandsatte grill, der har nærmest alt i inventar, eget produktionsområde og baglokale samt separat indgang til kundetoilet, og som kan overtages med den nuværende stadeplads eller flyttes med blokvogn. Prisen er på Den Blå Avis sat til 265.000 kroner.

Men ifølge Michael Laursen, der står som sælger i annoncen, er tingene ikke så sorte og hvide, som det måske kunne se ud.

- Nu er det lidt specielt det her, for det er ikke et helt almindeligt salg, siger Michael Laursen, der ikke ønsker at fortælle om årsagen på nuværende tidspunkt.

- Jeg kan ikke komme helt i dybden med det lige nu, selv om jeg gerne ville, men det er ikke nødvendigvis et salg, lad mig sige det sådan, siger Michael Laursen, der godt er klar over, at det er en kryptisk melding.

Annonce

Bold er blevet til bjerg

Han håber at kunne løfte sløret lidt mere for beslutningen om cirka 14 dage, men han afviser, at grillbaren kommer til at dreje nøglen om.

- Den går ikke nogen vegne, for den kører faktisk ganske udmærket og har også været hypet ret meget. Den kommer slet ikke til at lukke, på intet tidspunkt overhovedet, understreger Michael Laursen, som har fulgt med på sidelinjen i en Facebooktråd, hvor brugerne gætter på, hvad der ligger bag opslaget på Den Blå Avis, og om grillbaren mon er ramt på økonomien eller af konkurrencen fra andre spisesteder.

- Det kan jeg kun smile af, for det har slet ikke noget med dét at gøre. Der er nogen, der har grebet en bold, som er rullet og er blevet til et kæmpe bjerg, uden at der egentlig er ret meget i det. Men nogle gange ligger der nogle andre ting bag, end hvad øjnene lige kan se, lyder altså den foreløbige melding fra Michael Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce