Annonce
Debat

Vi skal gøre Danmark rigere

Læserbrev: Venstre har med sit finanslovsudspil fremlagt en samlet pakke, der ikke alene gør Danmark rigere og holder skatten i ro, den får også 25.000 flere i beskæftigelse, og det er der brug for. For realiteterne er, at den socialdemokratiske regering med sin politik har gjort Danmark fattigere. Regeringen har enten hævet eller foreslået at hæve skatter, afgifter og gebyrer ikke mindre end 40 gange. Det betyder, at man i kroner og øre har hævet skatter, afgifter og gebyrer med 12 milliarder kroner. Uanset om du er rig eller fattig, så har du færre penge mellem hænderne som følge af regeringens politik. Det er dårligt nyt i en tid med stigende inflation og høje energipriser, der igen forringer alle danskernes købekraft.

Regeringens politik gør Danmark 14 milliarder kroner fattigere frem mod 2030. Når man hæver de sociale ydelser til arbejdsløse indvandrere, tilbyder en tidlig tilbagetrækning og samtidig ikke leverer reformer, der skal få flere danskere i arbejde, så skubber man problemer foran sig.

Et fattigere Danmark betyder færre muligheder for den enkelte dansker, men det betyder også, at vi får færre penge til den grønne omstilling. Den grønne omstilling i Danmark er vigtig. Udover at levere på målet i Paris-aftalen er der også potentiale for et stort dansk eksporteventyr, samtidig med at vi kan fastholde arbejdspladser i landdistrikterne og provinsen.

Annonce

Kun ved at have en sund og stærk samfundsøkonomi med vækst og iværksættere er der råd til et højt velfærdsniveau i fremtiden.

Et Danmark i balance er også et Danmark, hvor vækst og udvikling ikke kun er forbeholdt de store byer, men også betyder, at der er gode og velbetalte jobs i hele landet. Økonomisk politik handler for mig at se om at gøre den samfundsmæssige kage større og ikke mindre, og med tanke på den demografiske forskel, der kommer i fremtiden, er det afgørende, at vi gør Danmark rigere. For kun ved at have en sund og stærk samfundsøkonomi med vækst og iværksættere er der råd til et højt velfærdsniveau i fremtiden. Det vil jeg fortsat arbejde for og blot minde den socialdemokratiske regering om, at pengene skal tjenes, før de kan bruges.

Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Sundhedsministeren er smittet med corona

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce