Annonce
Randers

Vibeke Bonde Persson leder Nordisk Vokalensemble i Lem Kirke

Ved koncerten i Lem Kirke 25. august optræder Nordisk Vokalensemble i nye flotte kjoler, som er indkøbt med støtte fra Dansk Musikerforbund, så der vil både være noget for øjnene og ørerne. Privatfoto

Lem: Søndag 25. august klokken 19 kan man i Lem Kirke høre det nye kor Nordisk Vokalensemble under ledelse af Vibeke Bonde Persson, uddannet klassisk pianist og til dagligt ansat som organist i Skt. Andreas Kirke.

Ved koncerten i Lem Kirke vil man kunne nyde danske værker som "I Danmark er jeg født" og "Jeg plukker fløjlsgræs", men også svenske og norske komponister pryder programmet, f.eks. Ola Gjeilo med hans smukke "Ave Generosa", ligesom det markeres, at Leif Kayser kunne være blevet 100 år med bl.a. hans "Den gode hyrde". Desuden vil koret uropføre et spritnyt korværk af Rasmus Mulvad Beyer, et værk som er specielt komponeret til koret.

Publikum vil også få lejlighed til at få rørt stemmerne sammen med koret, når der synges en lille håndfuld fællessange. Efter koncerten bydes der på et lille glas bobler. Der er fri entré.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Aggressiv gæst endte i detentionen

Fodbold For abonnenter

Ikke for sarte sjæle: Dramatiske uger venter Vivild, Vorup og Helsted

Annonce