Annonce
Sport

Viborg henter fløjtalent i Randers HK

Anne-Sofie Filtenborg i aktion for Randers HK i efteråret i EHF Cup-kampen tyrkiske Muratpasa. Foto: Lars Rasborg

Anne-Sofie Filtenborg skifter til Viborg HK på en toårig kontrakt.

Randers: Højrefløjen Anne-Sofie Filtenborg fra Randers HK skifter fra den kommende sæson til Viborg HK.

Torsdag aften oplyser Viborg, at de har skrevet en toårig kontrakt med Filtenborg, som kommer fra U18-holdet i Randers HK.

Filtenborg er også noteret for enkelte kampe for førsteholdet i Randers HK igennem de seneste par år, men i indeværende sæson er spilletiden primært gået til Gitte Andersen og svenske Daniela Gustin.

Både Gitte Andersen og Daniela Gustin er også på kontrakt i Randers HK i næste sæson, og dermed var der ikke de store udsigter til spilletid for Filtenborg.

- Jeg har valgt Viborg HK, da jeg synes, det er en meget attraktiv klub, som har rigtig god træningsmoral og træningsmiljø. Viborg HK er også en af de klubber, som tør at give de unge spillere tillid og ansvar, hvilket er vigtigt for mig. Viborg HK er også en traditionsklub, der altid er og har været med i toppen af dansk håndbold, og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger hun.

I Viborg skal hun være med til at lukke hullet efter Simone Böhme, som i den kommende sæson skal spille i Siofok i Ungarn.

- Anne-Sofie Filtenborg er et af de unge talenter, der har været inde omkring U-landsholdene. Vores cheftræner Allan Heine har scoutet hende og ser hende som en kommende profil på den plads, siger Viborg HK-direktør Henrik Dahl.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Annonce