Annonce
Erhverv

Viborg-succesen MioMio kommer til Randers: Åbner i det gamle Stof 2000

Lokalerne på Burschesgade, hvor Stof 2000 tidligere lå. Foto: Mette Bjerre
Interiør i fransk og nordisk landstil kommer fra foråret 2021 til at fylde udstillingsvinduerne på Burschesgade. Indehaver Maja Wistisen glæder sig til at åbne butik i Randers.

Randers: Viborg-succesen MioMio flytter til foråret ind i lokalerne på Burschesgade, hvor Stof 2000 tidligere hørte hjemme. Det annoncerede ejeren, Maja Wistisen, i går på butikkens Facebookside med en gættekonkurrence.

Hun glæder sig til at blive en del af butikslivet i Randers:

- Byen har bare noget helt specielt. Der er en masse små hyggelige butikker, og jeg synes ikke, at kæderne er så dominerende i bybilledet. Der er plads til de butikker, der stikker lidt ud fra mængden. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger ejeren til Randers Amtsavis.

Virksomheden, der er i rivende udviklingen, flyttede sidste år i større lokaler i midten af Viborg efter primært at have solgt på nettet i et par år. Det gik over al forventning, og nu kommer interiørbutikken altså til Randers:

- Vi kan jo se på vores webshop, at rigtig mange af vores kunder kommer fra Randers og omegn, så derfor var det et meget naturligt næste skridt, fortæller Maja Wistisen.

Butikken kommer, ligesom storebroderen i Viborg, til at sælge forskelligt interiør, gamle møbler, brugskunst og loppefund i fransk og nordisk landstil. Hertil kommer skind og korkprodukter, som indehaveren selv importerer.

Selv om hun ikke oprindeligt er butiksuddannet, har kærligheden til de smukke, skæve ting altid været en naturlig del af Maja Wistisens liv.

- Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder, og er nok lidt en tingfinder. Jeg elsker jagten på det unikke, siger hun.

Efter at have forhandlet nøje udvalgt interiør gennem en rum tid fik hun, hvad der skulle vise sig at være en rigtig god idé:

- Jeg synes priserne på skind var helt vanvittige. Så en dag tog jeg chancen og importerede 900 skind. Dem fik jeg solgt på halvanden måned, så der var virkelig et hul i markedet, griner hun.

Udover skind importerer hun også det bæredygtige materiale kork, der altså kan bruges til meget mere end indrammede 70'er-opslagstalver, fortæller hun med et smil.

Hun sælger det som både gulve, akustikplader og meget andet.

Om der kommer korkgulve i butikken på Burschesgade er dog ikke fastlagt endnu, ligesom åbningsdatoen også må lade vente lidt på sig.

- Jeg håber virkelig meget på at kunne åbne i midten eller slutningen af april, drømmer iværksætteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce