Annonce
Østjylland

Vicedirektøren rykker en tak op

Niels Ole Svit (th) er ny direktør for Viden Djurs. Her står han sammen med den afgående direktør gennem 23 år Lars Ry Jørgensen. Foto: Haakon R. Petersen

Skifte. Viden Djurs har udpeget Niels Ole Svit som afløser for Lars Ry Jørgensen, der selv har valgt at sige stop.

Annonce

Viden Djurs skulle ikke gå langt for at finde en ny direktør. Til at afløse Lars Ry Jørgensen efter 23 år på posten, har bestyrelsen udnævnt den hidtidige vicedirektør Niels Ole Svit. Udskiftningen i toppen af Djurslands største uddannelsesinstitution foregik fuldstændigt udramatisk, da den tidligere direktør igennem næsten et kvart århundrede selv havde valgt at overgå til et andet job i organisationen.

Det var et grundigt arbejde, der lå bag, da bestyrelsen for Viden Djurs kunne byde den 52-årige Niels Ole Svit velkommen som den nye direktør. Han står nu i spidsen for en virksomhed, der består af Grenaa Handelsskole, Grenaa Tekniske Skole og Campus Djursland, der tilsammen udbyder en lang række ungdomsuddannelser og en enkelt videregående. Udover de tre skoler i Grenaa er der afdelinger i bl.a. Rønde og Hornslet samt efteruddannelse for den danske detailhandelsbranche på mange steder i hele landet. Samlet er det en stor organisation med over 200 ansatte, 1700 studerende og en årsomsætning på 150 millioner kroner.

Niels Ole Svit har været ansat på stedet siden 1996, først som uddannelseskonsulent i kursusafdelingen på Grenaa Tekniske Skole, siden som kursuschef for samme afdeling, souschef for teknisk skole, endnu senere udviklingschef og endelig som vicedirektør for Viden Djurs.

Han er oprindeligt uddannet merkonom indenfor regnskabsvæsen, har suppleret den med en HD i organisation og har siden taget en Master of Business Administration MBA med fokus på forandringsledelse.

Lars Ry Jørgensen forbliver i virksomheden med nye arbejdsopgaver, hvor man vil udnytte hans viden og kvalifikationer til nye projekter.

»Vi har oplevet stor interesse for stillingen som direktør for Viden Djurs fra mange kvalificerede ansøgere, hvoraf vi sammen med en ekstern konsulent havde udvalgte ansøgere til samtale. Den proces har sikret os den bedste person til jobbet,« siger Inge Krogh Dideriksen, der er bestyrelsesformand for Viden Djurs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce