Annonce
Norddjurs

Viden Djurs skal have ny direktør: Ole Svit trækker stikket

Helbredsmæssige årsager har tvunget Ole Svit til at forlade sin stilling som direktør ved Viden Djurs efter syv års virke. Arkivfoto
Helbredsmæssige årsager angives som forklaringen på, at Ole Svit trækker stikket som øverste chef ved Djurslands største uddannelsesaktør.
Annonce

Grenaa: Direktør Ole Svit har valgt at fratræde sin stilling på Viden Djurs af helbredsmæssige årsager efter mere end tyve års ansættelse, de seneste syv år som direktør.

Sådan lyder meldingen fra Viden Djurs' bestyrelsesformand Kirsten Nielsen Sørensen i en pressemeddelelse.

Kristen Nielsen Sørensen oplyser desuden, at, bestyrelsen har valgt at konstituere vicedirektør Jesper Knudsen i jobbet som direktør, indtil Ole Svits afløser er fundet.

- Stillingen vil blive opslået snarest muligt, siger hun.

Annonce

Sygemeldt før sommerferien

Ole Svit, der fylder 60 til december, blev sygemeldt før sommerferien i sidste skoleår, og nu står det altså klart, at han ikke vender tilbage.

Den mangeårige direktør har i sin embedsperiode været frontløber for en lang række initiativer, som ikke kun har involveret Viden Djurs på Djursland, men også både nationalt og internationalt. Dermed anses Ole Svit i høj grad for at være manden, der så muligheden i at tiltrække studerende fra hele landet ved at lancere Grenaa som Danmark spilby nummer et.

Ole Svit har været ansat hos Viden Djurs Djurs siden 1996. Først som uddannelseskonsulent i kursusafdelingen på Grenaa Tekniske Skole, siden som kursuschef for samme afdeling, souschef for teknisk skole, endnu senere udviklingschef og endelig som vicedirektør for Viden Djurs indtil 2012, hvor han indtog den øverste direktørstol efter Lars Ry Jørgensen, der på daværende tidspunkt havde været chef i 23 år.

- Bestyrelsen har haft et godt samarbejde med Ole Svit, som har udført et stort arbejde for Viden Djurs og vi ønsker ham det bedste fremover. Ole har som direktør været igangsætter og inspirator i forbindelse med mange nye initiativer, ikke mindst i forhold til innovation og vækst. Der har altid været et gennemgående fokus på at levere gode uddannelser til unge mennesker fra Djursland og det øvrige Danmark. Han har gennem sin tid som direktør nydt stor respekt hos både ledere og medarbejdere på skolen, lyder i pressemeddelelsen, som på vegne af bestyrelsen er underskrevet af formand Kirsten Nielsen Sørensen og næstformand Gunnar Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce