Annonce
Østjylland

Viden Djurs trækker sig fra Hedebo-opkøb: Varmtvandsbassin er igen lukningstruet

Viden Djurs har med direktør Ole Svit (th) i spidsen valgt at trække sig fra forhandlingerne om opkøbet af Hedebocentrets varmtvandsbassin i Grenaa. Dermed er fremtiden for igen usikker for brugerne hos FOF Djursland, Gigtforeningen, Grenaa Idrætsforening og LOF Djursland, der alle benytter varmtvandsbassinet på fast basis. Arkivfoto: Tommy Loberg Jøns

Erhvervsskolen Viden Djurs har til Norddjurs Kommunes store overraskelse trukket sig fra forhandlingerne om opkøbet af Hedebocentrets varmtvandsbassin i Grenaa. Derfor er bassinets fremtid igen usikker.

Annonce

Grenaa: Det er kun en måned siden, at erhvervsskolen Viden Djurs her i avisen offentliggjorde, at man lå i seriøse forhandlinger med Norddjurs Kommune om opkøbet af den sidste del af Hedebocentret i Grenaa og det dertilhørende varmtvandsbassin.

Men nu er det, der lignede en ellers oplagt handel, faldet på gulvet.

I hvert fald har Viden Djurs ifølge Norddjurs Kommune for nylig meddelt, at man ikke længere er interesseret i at overtage ejerskabet og driften af det kommunale varmtvandsbassin på Karen Blixens Vej.

Forvaltningen oplyser desuden, at man ikke er bekendt med andre eksterne aktører, der skulle være interesserede i at overtage det. Og derfor skal der nu findes en anden løsning, hvis varmtvandsbassinet skal føres videre.

Annonce

Nye tanker skal tænkes

I Norddjurs Kommunes voksen- og plejeudvalg lægger formand Lars Møller (S) ikke skjul på, at Viden Djurs' beslutning om at trække sit tilbud om at overtage Hedebocentrets varmtvandsbassin og driften deraf tilbage kommer helt uventet.

- Det er bestemt en overraskelse for os, for vi troede sådan set, at vi var godt på vej mod en god løsning, der ville løfte driften ud af kommunalt regi. Men sådan ser det ikke ud længere, og det er vi nødt til at prøve at forholde os til, siger Lars Møller.

Derfor skal voksen og plejeudvalget nu beslutte, om varmtvandsbassinet på Hedebocentret skal lukkes, eller om man vil prøve at finde de midler, der skal til for at kunne fortsætte brugen af bassinet.

Lars Møller har dog ingen kommentarer til den del af sagen, før mødet med de øvrige udvalgsmedlemmer er overstået.

Randers Amtsavis ville gerne have haft en kommentar fra direktør Ole Svit fra Viden Djurs i sagen. Det har dog ikke været muligt i denne omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

12 etager i Sporbyen og syv etager på havnen: Randers rykker opad - og politikerne skal tage stilling

Randers For abonnenter

Bækkestien er fredet - men rundkørslen skal være et lyskryds

Annonce