Annonce
112

Vidner søges: Østjyllands Politi på bar bund i sager om forulempede Randers-kvinder

I Dronningensgade blev en 24-årig kvinde antastet og forulempet, da hun kom gående på fortovet. Den yngre mand valgte at flygte, da kvinden skreg op. Arkivfoto: Lars Rasborg
Østjyllands Politi efterlyser i øjeblikket vidner, som kan være med til opklaringen af to sager fra Randers, hvor yngre kvinder er blevet forulempede både fysisk og verbalt på offentlig gade ved højlys dag.
Annonce

Randers: Østjylland søger vidner i to sager, hvor kvinder er blevet forulempet. Den første af de to sager fandt sted mandag 17. juni omkring klokken 15.45 i Dronningensgade i Randers.

Her var en 24-årig kvinde kommet gående på fortovet væk mod centrum, da en yngre fremmed mand nærmede sig hende. Da han var nået op på siden af hende, greb han pludselig fat om hendes hofter med begge hænder, hvorefter han klemte hendes bagdel.

Den 24-årige kvinde skreg op, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet.

Det har foreløbig ikke været muligt for Østjyllands Politi at finde frem til gerningsmanden, der af sit 24-årige offer beskrives som dansk af udseende. Han er cirka 175 centimeter høj og spinkel, 15-20 år gammel. På gerningstidspunktet havde han kort, mellemblondt hår og var iført sort tøj og sorte sko.

Derfor beder man nu vidner, som måtte have set episoden eller have andre oplysninger i sagen om at henvende sig.

Annonce

Ukvemsord og knytnæve

Den anden sag, som Østjyllands Politi beder om borgernes hjælp til at opklare, fandt sted torsdag 13. juni klokken 16.20 på Mariagervej lige ud for Værket.

Her blev en 31-årig kvinde udsat for et overfald, da hun kom gående på gaden, og en fremmed mand pludselig slog hende.

Kvinden har forklaret til Østjyllands Politi, at manden pludselig begyndte at råbe ukvemsord af hende. Han råbte blandt andet flere ting, der relaterede til kvindens mørke hud, og som derfor kan være racistiske.

Som opfølgning på de mange ukvemsord gik manden helt hen til den 31-årige kvinde og slog hende i ansigtet med en knytnæve.

Annonce

Flere cyklister i søgelyset

Den 31-årige kvinde kom ifølge Østjyllands Politi ikke umiddelbart til skade. Men ikke desto mindre hører politiet meget gerne fra vidner, der har set episoden, eller som kan have en formodning om, hvem gerningsmanden er.

- Vi har blandt andet fået fortalt, at to tre cyklister kørte forbi stedet under episoden, og dem vil vi i sagens natur meget gerne i kontakt med, siger kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

Manden, der overfaldt den 31-årige kvinde, beskrives som mellemøstlig af udseende med lys hud og dansktalende. Han er cirka 40-50 år, mellem 170 og 180 centimeter høj og kraftig af bygning. På gerningstidspunktet havde han kort, sort hår, var iført sorte joggingbukser af mærket Hummel, grå jakke, sandaler og hvide strømper. Han medbragte desuden en taske og en cykel.

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce