Annonce
112

Vidner søges til tricktyveri mod 83-årig kvinde på Randers Busterminal

Arkivfoto: Annelene Petersen
En 83-årig kvinde blev mandag eftermiddag distraheret af et udenlandsk par på Randers Busterminal. Da hun kom hjem, var hendes pung forsvundet. Politiet søger vidner i sagen.
Annonce

Randers: Mandag eftermiddag klokken cirka 14.30 ventede en 83-årig kvinde sammen med en veninde på, at bussen skulle ankomme til busterminalen ved Dytmærsken.

Et par kontaktede dem og spurgte om noget på gebrokkent engelsk. Parret havde stået med flere papirer og peget på en busplan, mens de stillede spørgsmål, som kvinden ikke helt forstod. Den 83-årige havde ifølge Østjyllands Politi snakket med manden, indtil parret pludselig udvekslede et blik, pakkede sammen og forlod stedet.

Da kvinden kom hjem, opdagede hun, at hun havde fået stjålet sin pung. Et betalingskort herfra er efterfølgende blevet misbrugt. Tirsdag anmeldte hun tyveriet til Østjyllands Politi, som nu søger vidner i sagen. Parret bestod af en mand på 40-45 år samt en kvinde. Han havde almindelig kropsbygning med lys hud. Han var pænt klædt på og iført fine sko og en lys jakke. Kvinden var ligeledes iklædt fint tøj foruden sko med høje hæle.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner i sagen på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce